X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Wintersport vakantiehuis

Wintersport vakantiehuis

Wintersport vakantiehuizenWintersport vakantiehuis

Bij een actieve wintersportvakantie hoort een verblijf waar je na het skiën heerlijk tot rust kunt komen of waar je gezellig met vrienden een drankje kunt drinken. In de ultieme wintersportlanden Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk zijn chalets en vakantiehuisjes razend populair, zowel voor een grote groep vrienden als voor een gezin. 

Luxe chalet met jacuzzi, ligging in levendig centrum en geschikt voor 10 personen? Dat kan!

Een chalet of vakantiehuis is vooral zeer geschikt wanneer je met een groep wintersporters op vakantie gaat. Het is dan voordeliger en gezelliger om een wintersport chalet of vakantiehuis te huren. Na een stevig ontbijt kun je gezamenlijk de piste op. In een chalet zijn meerdere kamers aanwezig waardoor je ook na een actief dagje skiën tot rust kunt komen op je kamer wanneer de rest gezamenlijk in de woonkamer een drankje nuttigen. 

Chalet aan de piste

Je kiest er zelf voor om in het levendige centrum een ski chalet te huren of een vakantiehuis aan de piste. Het is geheel jouw keus om een ski chalet te boeken in een wintersportplaats dat vooral geschikt is voor gevorderde skiërs of voor een wintersport bestemming waar zowel beginners als gevondenen terecht kunnen. Je bent er in ieder geval van verzekerd dat een ski chalet in een wintersportgebied ligt!

Luxe ski chalet met jacuzzi

Er zijn allerlei types wintersport chalets en vakantiehuizen. Wat dacht je van een luxe ski chalets met een jacuzzi, sauna of een binnenzwembad? Na een actief dagje ga je heerlijk luieren in de jacuzzi of een duik nemen in het zwembad. Kortom geniet dubbel van je wintersportverblijf met jacuzzi of sauna!

Wintersport vakantiehuisjes in Oostenrijk

Oostenrijk is het populairste wintersportland onder Nederlanders. De grote aaneengesloten skigebieden en moderne wintersport faciliteiten zorgen ervoor dat Oostenrijk de ultieme wintersportbestemming is. Na een actief dagje heb je de mogelijkheid om de après-ski te ontdekken. Je hebt dus alle reden om een wintersport vakantiehuisje te boeken in Oostenrijk. 

Ski Chalets in Frankrijk

Frankrijk is vooral voor gevorderde snowboarders en skiërs een paradijs. De vele faciliteiten en uitgestrekte pisten zorgen voor een onvergetelijke wintersportvakantie. Frankrijk heeft een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets in de mooiste wintersportgebieden.

Wintersport chalets in Zwitserland

Zwitserland is een populaire wintersportbestemming dankzij de sneeuwzekerheid. Kies je dit jaar voor een luxe chalet met jacuzzi of een vrijstaand vakantiehuis? Wissel een skidagje eens af met rodelen, langlaufen of wandelingen!

Jouw ideale wintersport accommodatie op ZieZo Vakantiehuizen

Bekijk nu het aanbod van chalets en vakantiehuizen in Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk op ZieZo Vakantiehuizen. Grote kans dat je het ideale wintersport verblijf vindt! Daarnaast hebben we ook een aanbod van ski chalets en wintersport vakantiehuizen Tsjechië, Italië, Duitsland en België.