• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Zwitserland | Berner Oberland

Vakantiehuis in Berner Oberland huren

Het chique Berner Oberland in Zwitserland, ook wel Berner Alpen genoemd, is een bergketen die deel uitmaakt van de Alpen. Een vakantiehuis in Berner Oberland betekent een vakantie in één van de grootste en hoogste bergmassieven in de Alpen. Een vakantie Berner Oberland is puur relaxen of actief bezig zijn.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

623 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Berner Oberland

623 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten Berner Oberland

Er zijn talrijke bergkabelbanen, een toenemend wellness-aanbod en je kunt wandelen, fietsen en varen door de prachtige omgeving. Alles wat je van een vakantie Zwitserland verwacht zal je aantreffen in het Berner Oberland: groende weiden, bossen, besneeuwde bergtoppen, blauwe meren en prachtige panorama's. In het Berner Oberland liggen twee helderblauwe meren: de Brienersee en de Thunersee. Beoefen in het Berner Oberland de meest fascinerende sporten. In de wintermaanden snowboarden, watervalklimmen en skiën. In de zomermaanden kan je er raften, wandelen en bergbeklimmen. Ook een bezoek aan de gezellige stadjes Bern, Zürich en Luzern is een bezoek waard.

Vakantiewoningen in Berner Oberland

Zwitserland is de perfecte vakantieplek voor natuurliefhebbers die tegelijkertijd actief bezig willen zijn! Bij ZieZo Vakantiehuizen vind je een uitgebreid aanbod vakantiewoningen in de Berner Oberland voor het hele gezin. Bekijk ook eens de andere charmante chalets en vakantiehuizen in Zwitserland