• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Hongarije

Vakantiehuis in Hongarije

Hongarije wordt een steeds populairder vakantieland. En dit heeft Hongarije dan ook te danken aan de prachtige natuur en charmante plaatsen. Het Balatonmeer is een paradijs voor kampeerders en feestende jongeren. Maar de 'parel van de Donau', Budapest, mogen we niet vergeten. Budapest is een prachtige architectuur stad. Kortom Hongarije is geschikt voor iedereen die houdt van natuur, charmante steden en een aangename temperatuur!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

263 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Hongarije

263 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantiehuizen in Hongarije

Huur een vakantiehuis in Hongarije en ervaar zelf de schoonheid van dit vakantieland. De natuur van Hongarije bestaat uit dichte bossen, kale zandvlaktes, moerasgebieden en groene grasvelden. In Hongarije moet je de laatste poesta's (puszta's) zien in o.a. de Nationale parken van Bugac en Hortobágy. Een poesta is in principe een steppelandschap met een hoog grondwaterpeil. Tegenwoordig worden de poesta's gebuikt voor de akkerbouw, daarom worden de laatste poesta's beschermd in tien natuurreservaten in Hongarije. Huur een auto en ontdek het binnenland van Hongarije. Bezoek de kleine dorpjes waar de mensen zeer gastvrij zijn en probeer de lokale gerechten uit de Hongaarse keukens.

Vakantiehuizen aan het Balatonmeer

Ook het grootste meer van Midden-Europa, het Balatonmeer ligt in Hongarije. Het meer is ongeveer 77 kilometer lang en 15 kilometer breed. Aan de oever liggen vele toeristische plaatsen met bruisende uitgaansgelegenheden en charmante vakantiehuizen aan het water. Het plaatsje Siófok wordt in de zomermaanden overspoeld door feestende jongeren. De lage prijzen, de grote discotheken en de vele hotels maken Siófok tot een populaire feestbestemming. Het Balatonmeer is een paradijs voor jongeren en families met kinderen die houden van zwemmen, watersport en zonnebaden. Bovendien heeft het water een zeer aangename temperatuur. Een vakantiehuis aan het Balatonmeer is gegarandeerd een succes voor jong en oud! Maar je hebt ook de mogelijkheid om te  kiezen voor een vakantiepark, appartement of bungalowpark aan het Balatonmeer. Rondom het Balatonmeer liggen genoeg vakantieverblijven voor de vakantiegangers! Op zoek naar een stijlvolle plaats met fraaie promenades, musea en waterbronnen? Dan is het plaatsje Balatonfüred iets voor jou.

Vakantie appartemeten in Hongarije voor natuur, cultuur & wellness

Voor cultuurliefhebbers is ook genoeg te ondernemen in Hongarije. Bezoek de 'parel van de Donau', Budapest. In deze stad ga je terug in de tijd dankzij rijke geschiedenis. De prachtige gebouwen zijn een bezichtiging waard. Het moderne centrum van Budapest wisselt zich af met pittoreske stadsdelen met smalle steegjes. Beide delen zijn met elkaar verbonden door prachtige, klassieke bruggen. Schitterende architectuur vind je in het plaatsje Eger. In deze barokstad ligt een 13e eeuwse kasteel dat vroeger een belangrijke rol speelde in de strijd tegen de Turken. Laat je rondleiden door het ondergrondse systeem en het muntmuseum! Het plaatsje Debrecen is geschikt voor vakantiegangers die tot rust moeten komen. Deze tweede stad van Hongarije staat bekend om de geneeskrachtige baden. Hongarije heeft een groot aanbod van spa hotels en thermale baden, o.a. in Héviz, Hajdúszoboszló en Budapest. Laat je in één van de vele kuuroorden heerlijk verwennen tijdens een wellness vakantie in Hongarije!

Goedkope vakantiewoningen & bungalows in Hongarije

ZieZo Vakantiehuizen geeft je een actueel aanbod van vakantiehuizen, vakantieparken en bungalowparken in Hongarije, zowel in het binnenland als aan het populaire Balatonmeer.