X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Beleef een kabelbaan rit tijdens Olympische Spelen

Beleef een kabelbaan rit tijdens Olympische Spelen

Door: Lianne - Bron: Telegraaf - Op: 19-06-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Op 27 juli beginnen de Olympische Spelen in de Britse hoofdstad Londen. De Telegraaf meldt dat Londen dit groots gaat aanpakken met een kabelbaan over de rivier de Theems.

Dit project, genaamd Emirates Airlines, kost maar liefst €62,- miljoen euro. De opening van deze kabelbaan zal plaatsvinden voor het begin van de Olympische Spelen in Londen. Een ritje in één van de 34 cabines kost ongeveer €4,- en zal ongeveer vijf minuten duren. Deze kabelbaan kan in totaal 2500 passagiers tegelijk vervoeren. De Olympische spelen is een goede reden om een stedentrip naar Londen te boeken. Een mooi appartement vind je natuurlijk via deze website. Boek nu en geniet ook van de Olympische sfeer!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte