X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Bezienswaardigheden van Kroatië: de highlights

Bezienswaardigheden van Kroatië: de highlights

Door: Michel - Op: 25-09-2019 - Gewijzigd: 02-10-2019
Ieder jaar opnieuw steelt Kroatië de harten van nieuwe toeristen. Begrijpelijk, historische stadjes, fraaie baaien, overweldigende watervallen en karakteristieke eilanden: dat is Kroatië. Natuurlijk zijn er echte uitschieters die je gezien moet hebben wanneer je Kroatië bezoekt. Vakanatiehuishurenonline.nl heeft de leukste bezienswaardigheden op een rijtje gezet voor jou!    

Plitvice meren: de adembenemende watervallen van Kroatië

Plitviece, Plitvize? Het uitspreken van Kroatische bezienswaardigheden zal voor iedereen een struggle puntje zijn. Het heeft ook niet echt zin om te weten hoe je Plitvice uitspreekt, je zult niet veel anders dan “wauw, wow, kijk daar!” uit je mond horen komen wanneer je deze Kroatische bezienswaardigheid bezoekt. De groene, blauwe rivieren en adembenemende Kroatische watervallen in het National Park Plitvice zijn échte bezienswaardigheid in Kroatië die je gezien moet hebben!

Relaxte bezienswaardigheid Kroatië: Zlatni Rat

Een top bezienswaardigheid: hét mooiste strand van Kroatië: Zlatni Rat. Dit strand is ook wel bekend als de Gouden Hoorn. De vorm van het strand lijkt namelijk op een hoorn en verandert voortdurend door de stroming, golven en de wind. Bij een bezoekje aan dit strand hoef je niet bang te zijn dat je de wind van voren krijgt, je bent immers op vakantie. Door de puntvorm is het strand aan één kant stil!

Het indrukwekkende Amfitheater in Pula

Een echte impact maker uit het verleden: het Amfitheater in Pula is een eeuwenoud gladiatoren vechtersplaats. Wanneer je een bezoekje brengt aan de Kroatische stad Pula zul je deze indrukwekkende bezienswaardigheid niet mislopen. Het Amfitheater in Pula domineert het straatbeeld. Wees gerust, de gevechten tussen gladiatoren en dieren vinden er momenteel niet meer plaats. Maar in de zomermaanden wordt het Amfitheater omgetoverd voor het Pula Filmfestival: de grootste openluchtbioscoop die je ooit gaat meemaken, geniet ervan!

Bezienswaardigheid in pasteltint: Varazdin

Oh, wat schattig! Varazdin is één van de mooiste steden door haar pastelkleurige huizen. Zoveel sfeer, niet alleen door de huisjes, maar ook door de vele muziekfestivals. Varazdin bruist, je doet er enorm veel inspiratie en energie op. Hierdoor behoort Varazdin zonder twijfel bij de leukste bezienswaardigheden in Kroatië waar je geweest moet zijn.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte