Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Breng oud op nieuw door in een grote stad

Breng oud op nieuw door in een grote stad

Door: Ruud - Op: 18-12-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Wil jij met de Nieuwjaar naar het buitenland om daar te genieten van de jaarwisseling in een prachtige stad. Er zijn groot aantal sublieme steden waar volop genoten kan worden van dit wereldwijde feest. Kies bijvoorbeeld voor de stad van de liefde Parijs of voor Brussel waarbij je naar grote festiviteiten kan gaan. Lees hier meer over de schitterende bestemmingen voor het vieren van Nieuwjaar.

Hoe zie jij de komende jaarwisseling voor je? Ga je met vrienden bij iemand thuis zitten? Ga je er tussenuit of misschien vier je het intiem met je gezin. Met de jaarwisseling zijn er enorm veel mogelijkheden en is het kiezen tussen al deze mogelijkheden vaak heel moeilijk. Maak het jezelf gemakkelijk en ook nog eens enorm gezellig en bezoek met je vrienden, je gezin of je familie een grote stad met de jaarwisseling. Alle grote steden zijn met de jaarwisseling geheel ingericht naar schitterende festiviteiten met lekkernijen, muziek, vuurwerk en nog veel meer.

De culturele stad Brussel

Een stad die je niet kunt overslaan is de Belgische hoofdstad Brussel, bekend van onder andere de Europese Unie, Manneken Pis en het plein Kunstberg. Heel de stad is gericht op de jaarwisseling waar op het plein Kunstberg toch de grootste festiviteiten plaats vinden. De gehele avond vinden optredens plaats waarna je om 12 uur in de nacht helemaal los kunt gaan met alle aanwezigen. Vervolgens kun je er nog voor kiezen om een van de vele clubs in te duiken.

Romantisch Nieuwjaar in Parijs

Wanneer je met je geliefde de jaarwisseling door wilt brengen in een grote stad, dan zul je zonder twijfel moeten kiezen voor de stad van de liefde: Parijs. De hoofdstad van Frankrijk kent met haar Champ-Elysees en Eifeltoren twee gebouwen waar je een magische jaarwisseling kunt beleven. Verblijf in Parijs is tevens zeer eenvoudig omdat een vakantiehuis in Frankrijk zo gevonden. Natuurlijk mogen we de optie om je jaarwisseling in het schitterende Disneyland Parijs niet vergeten, een aanrader voor alle samenstellingen.

Maar er zijn meer prachtige steden

Een andere hotspot als het gaat om de jaarwisseling is de wereldstad Londen. De wereldstad staat voor spectaculaire vuurwerk shows bij rivier de Theems die je zeker eenmaal in je leven moet ervaren. Daarnaast is het mogelijk om op de eerste rij te zitten met de NYE River Cruise waarbij je een waanzinnig overzicht hebt over de Theems.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte