X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Een mountainbike vakantie

Een mountainbike vakantie

Door: Dayenne - Op: 13-08-2018 - Gewijzigd: 28-11-2018
Voor sportieve vakantiegangers is er niets leuker dan een vakantie te boeken waarbij ze de gehele vakantie lekker actief bezig kunnen zijn. Het is voor hen dan ook een perfect plaatje wanneer ze vanuit hun vakantiehuis direct kunnen mountainbiken door prachtige gebieden. Deze mountainbike vakantie hoeft geen droom te zijn. Bij ZieZo Vakantiehuizen vind je de ideale vakantiehuizen zodat jij onbezorgd kunt genieten van de vele mountainbiketochten tijdens je mtb vakantie!

Uitdagende routes fietsen

Er kunnen tijdens je mtb vakantie diverse dagtochten gemaakt worden. Deze variëren allemaal in hoogtemeters, niveaus en kilometers. Hierdoor zijn er paden voor zowel de beginnende mountainbiker als paden voor de ervaren fietser. Zo is er voor iedereen een uitdaging die aangegaan kan worden. Jij kan samen met anderen of alleen een gebied verkennen en genieten van de indrukwekkende uitzichten die je onderweg zult tegenkomen. Aan het einde van de dag kun je hierna je fiets klaarmaken voor de volgende tocht, genieten van een heerlijke maaltijd en de dag nog eens bespreken en herbeleven.

Een vakantie mountainbike: groot aanbod op diverse plekken

Het aanbod aan mountainbike reizen is enorm. Je kunt er namelijk voor kiezen om een vakantiehuisje te boeken in Nederland en de Nederlandse landschappen per mountainbike te verkennen. Echter kun je ook een vakantie mountainbike in het buitenland uitkiezen. Verken de prachtige landschappen van Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Portugal of Spanje. Verder zijn landen als Zwitserland, België, Tsjechië, Noorwegen en Zweden ook prachtige landen om eens te gaan mountainbiken. Door de vele bergen en ruige gebieden is het dé ideale plek om je mountainbike skills te testen tijdens je mtb vakantie!

Ontdek een land op een andere manier

Een mtb vakantie geeft je de mogelijkheid om op een heel andere manier een land te ontdekken. Je ontvlucht namelijk het massatoerisme en komt op plaatsjes waar andere toeristen niet zo snel zullen komen. Hierdoor proef je de echte cultuur van het land, zie je prachtige oude gebouwen en heb je de kans om foto's te maken van de ongerepte natuur. Zo zul jij prachtige herinneringen opbouwen tijdens je vakantie mountainbike.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Allegra 2 personen / 1 kamer / 1 slaapkamer Aanbieding! Vukelic (NOV125) 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Les Monédières 8 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Top 1 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! De Thijmse Berg 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte