Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantie in februari

Vakantie in februari

Door: Lisa Vereijken - Op: 29-01-2015 - Gewijzigd: 27-10-2017
Tegen het einde van januari is het toch nog koud geworden in ons kikkerlandje en daarom willen toch veel mensen nog op een warme vakantie in februari. Diegenen die juist van de kou houden, missen in ons land de sneeuw en zij zoeken de nabij liggende landen op om te skiën en snowboarden. Waar hou jij van? Kies je voor sneeuw of voor zon? Bekijk snel welke mogelijkheden wij hebben voor jouw vakantie in februari 2015.

Het is niet ongebruikelijk om in februari op vakantie te gaan. We kunnen in de 'carnavalsvakantie' een weekje lekker weg. Nu zijn er verschillende mogelijkheden voor februari vakanties. Uiteraard zijn wintersportvakanties razend populair, omdat het in deze periode niet alleen in Nederland koud is, maar er ook in de skigebieden (meestal) voldoende sneeuw ligt. De ander wil de kou juist liever ontvluchten en zoekt daarom het warme gebied op. Via Vakantiehuishurenonline.nl zijn beide opties mogelijk. Hieronder bespreken wij een paar van de mogelijkheden.

Warme februari vakanties

Wil je op een warme vakantie in februari, dan kun je denken aan Zuid-Amerika, Afrika of Azië. Via Vakantiehuishurenonline.nl kun je vakantiehuisjes boeken op de volgende locaties, waar het ook in februari lekker warm is:

  • Egypte. Met maar liefst 46 beschikbare vakantiehuizen in Egypte is er keuze genoeg voor jouw vakantie in februari 2015. Bekijk hier ons aanbod vakantiehuizen aan de Rode Zee.
  • Zuid-Afrika. In Zuid-Afrika ben je in februari verzekerd van lekker weer. Boek een vakantiehuisje in de West-Kaap of Oost-Kaap en warm lekker op! Bekijk hier onze vakantiehuizen in Zuid-Afrika.

Voor vakantiehuizen op andere bestemmingen voor jouw vakantie in februari kun je natuurlijk ook ons complete aanbod bekijken.

Koude vakantie in februari

Ga je toch liever op wintersport? Dan zijn er bestemmingen genoeg! Lekker dicht bij huis, maar wel een wereld van verschil! Boek een vakantiehuisje op een van de volgende locaties, en ga lekker (après)skiën!

Heb jij je snowboots al ingepakt?

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! FALU 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Castello (CVO170) 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Tivoli Gardens 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Bellavista 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! BeachFront Morea 4 Puerto Rico 4 personen / 4 kamers / 2 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte