X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Ga er even tussenuit

Ga er even tussenuit

Door: Nouschka - Bron: NBTC-NIPO - Op: 14-11-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Ga er even tussenuit, voor als je deze zomer nog niet op vakantie bent geweest. Uit onderzoek is gebleken dat er minder Nederlanders op vakantie zijn gegaan de afgelopen zomer. Zo blijkt dat er 400.000 Nederlanders minder op vakantie zijn geweest. Deze terugloop van vakantiegangers kan diverse oorzaken hebben. De meest voorkomende zijn dat ze te weinig tijd of een te klein budget hebben. Aangezien het voor veel mensen wel nodig is dat ze aan hun dosis ontspanning komen, is het belangrijk om er een paar dagen tussenuit te gaan.

Heb jij de hele zomervakantie doorgewerkt en heb je dus nog geen tijd gehad om lekker op vakantie te gaan? Kies er dan nu voor om een paar dagen vrij te nemen en een vakantiehuisje te huren op vakantiehuishurenonline.nl. Iedereen heeft namelijk het recht op een welverdiende vakantie.

Minder Nederlanders op zomervakantie geweest

De afgelopen zomervakantie zijn er minder Nederlanders op vakantie gegaan. Uit onderzoek van NBTC-NIPO is gebleken dat ongeveer 10,8 miljoen Nederlanders op vakantie zijn gegaan afgelopen zomer, dit is 69% van de Nederlandse bevolking. Dit komt neer op een daling van ongeveer 400.000 mensen ten opzichte van de zomervakantie in 2011. Van deze 10,8 miljoen vakantiegangers zijn er zo'n 7,8 miljoen in het buitenland op vakantie gegaan en 3 miljoen mensen hebben hun vakantie in Nederland gevierd.

Te druk, te duur?

Er zijn verscheidene oorzaken waarom Nederlanders afgelopen zomer niet op vakantie zijn geweest. Eén van de meest gehoorde oorzaken is het feit dat Nederlanders te druk zijn op het werk of in de privésituatie om op vakantie te gaan. Een andere oorzaak die vaak genoemd wordt is dat de economische crisis invloed heeft gehad op hun vakantiebudget, waardoor ze besloten hebben om de vakantie over te slaan. Deze twee oorzaken worden het vaakst genoemd als reden om niet op vakantie te gaan.

Toch nog genieten van je welverdiende vakantie?

Iedereen verdient een vakantie. En ondanks de hierboven genoemde oorzaken om niet op vakantie te gaan, zitten er toch nog steeds meer voordelen aan het wel op vakantie gaan. Als je in de zomervakantie te druk bent geweest, dan is het juist belangrijk om tijdig je rust te pakken. Ga genieten op één van de mooie bestemmingen die vakantiehuishurenonline.nl jou te bieden heeft en geniet alsnog van het warme weer zoals bijvoorbeeld Egypte, Spanje of Malta . Als je je zomervakantie hebt laten schieten omdat je niet genoeg budget had, kijk dan eens bij onze aanbiedingen. Hier zitten hele voordelige prijzen aan vast, zodat je alsnog optimaal kunt genieten van je welverdiende vakantie.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte