X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantie Hongarije het goedkoopst, Noorwegen het duurst

Vakantie Hongarije het goedkoopst, Noorwegen het duurst

Door: Lianne - Bron: Telegraaf - Op: 18-04-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Uit onderzoek van het ING Economisch Bureau naar prijzen in twintig vakantielanden is gebleken dat een vakantie in Oost-Europa het goedkoopste is. De duurste vakantie breng je door in Scandinavië. Hongarije mag zich het goedkoopste vakantieland van Europa noemen.

De prijzen van hotels en restaurants in Hongarije zijn 51 procent lager dan in Nederland. Noorwegen in Scandinavië is het duurste vakantieland, waar de prijzen van restaurants en hotels 75 procent duurder zijn dan in Nederland.

Oost-Europa de goedkoopste vakantiebestemming

Kies voor een vakantiehuis of appartement in Polen, Tsjechië en Slowakije en vier een goedkope vakantie in Oost-Europa. De prijzen voor overnachtingen en restaurants zijn in Oost-Europa ongeveer 30 procent lager dan in Nederland. Vanwege de crisis zijn de vakantie prijzen 5 tot 20 procent in Spanje, Portugal en Griekenland gedaald.

Vakantie in Zuid-Europa goedkoper

Als je denkt dat Nederland een duur vakantieland is, dan heb je het mis! Er zijn tien andere landen die hogere prijzen hanteren dan Nederland. Wil je graag een vakantie doorbrengen in het buurland, kies dan voor een vakantiehuis in Duitsland waar de prijzen ongeveer 3 procent lager liggen dan in Nederland. Daarentegen zijn de prijzen van hotels en restaurants in België ongeveer 7 procent hoger dan in Nederland.

Vakantiehuizen in alle maten en soorten voor ieder budget

Wil jij een goedkope vakantie, kies dan voor een vakantiehuisje in Oost-Europa. ZieZo Vakantiehuizen biedt vakantiehuizen aan in Tsjechië, Slowakije en Polen. Wil je toch liever iets meer besteden aan een vakantie, kijk dan een naar het vakantiehuis aanbod in Noorwegen! Tenslotte is er een vakantiehuis voor elk budget beschikbaar!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte