X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Kerstmarken in Nederland

Kerstmarken in Nederland

Door: Stephany - Op: 25-11-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Genieten van een sfeervol weekend weg naar de kerststeden van Nederland. Ga een weekendje weg naar een van de mooiste kerstmarkten van eigen bodem. Bezoek het magische Maastricht of de kerststad Valkenburg in het prachtige Limburg! In Maastricht geef je een bezoek aan de sfeervolle kerstmarkt met de gigantische schaatsbaan en reuzenrad en in Valkenburg kun je je laten verrassen door de indrukwekkende en sfeervolle kerstmarkten die je kunt vinden in de ondergrondse grotten! Verwen jezelf met de lekkerste oliebollen, curryworsten en natuurlijk een glaasje gluhwein!

Zit jij ook al helemaal in de kerstsfeer? Bezoek dan eens een van de mooiste kerstmarkten in ons eigen land! Geniet van de sfeervolle kerstsfeer in het magische Maastricht en de indrukwekkende grotten van Valkenburg en beleef een magisch weekendje weg in het prachtige Limburg. Boek jouw vakantiehuisje in Gulpen, waardoor je binnen enkele minuten in beide kerststeden bent! Bekijk op Vakantiehuishurenonline.nl het aanbod van prachtige kerstvakantiewoningen!

De kerstmarkt in het magische Maastricht

De kerstmarkt van Maastricht staat ook in 2013-2014 weer in het teken van Magisch Maastricht. De sfeervolle kerstmarkt gaat ook dit jaar weer op verschillende locaties in Maastricht van start. De kerstmarkt is namelijk te vinden op het Vrijthof, waar je de gezellige houten kraampjes met lekkernijen zoals oliebollen en gluhwein kunt vinden! Naast alle lekkernijen die je hier kunt vinden, kun je ook de laatste trends op het gebied van kerstversiering aanschaffen. Dit is niet alles, want je kunt hier ook nog schaatsen op de enorme ijsbaan van maar liefs 1.000 vierkante meter of het uitzicht bewonderen in het 60 meter hoge reuzenrad! Voor de kleinste is er ook nog een treintje en een reuzen draaimolen. Vervelen hoeven ze zich hier dus echt niet!

Valkenburg, de kerststad van Nederland

Tijdens de donkere dagen verandert het in een sprookjesachtig heuvelland, Valkenburg is de kerststad van Nederland! Het sfeervolle kerststadje wordt van top tot teen versierd met sfeervolle lichtjes, kerstbomen, engelenhaar en misschien zelfs met een prachtig laagje witte sneeuw. Wie niet beter zou weten, zou denken dat de Kerstman hier vandaan zou komen! Valkenburg heeft zijn (inter)nationale bekendheid te danken aan de ondergrondse kerstmarkten die hier te vinden zijn. De Fluweelengrot en de Gemeentegrot zijn DE attracties van deze prachtige kerststad. Ook bovengronds is er echter genoeg te beleven, bijvoorbeeld de culinaire wandeling langs de beste restaurant genaamd de Route d'Amuse of de sfeervolle Christmas Parade.

Ben jij echt helemaal gek van Kerstmis en de prachtige kado's? Dan is het bezoeken van een kerstmarkt in Limburg het uitstapje dat jij deze winter zult maken. Maak er gezellig een weekendje weg van en boek voordelig een vakantiehuisje in de stad waar de kerstmarkt staat op Vakantiehuis huren online!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte