X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Lastminute vakanties online boeken

Lastminute vakanties online boeken

Door: Jeroen - Op: 24-12-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Velen kiezen er op het laatste moment nog voor om een last minute reis te boeken. Zeker niet gek gezien de aantrekkelijke prijzen! Al is de keuze natuurlijk minder uitgebreid, je ziet toch dat wanneer je je wensen wat bijstelt de keuze net zo groot is. Zeker gezien het aanbod van ZieZo vakantiehuizen zie je dat we nog genoeg keuze hebben. Door onze grote diversiteit aan bestemmingen is een passende keuze snel gemaakt! Hopelijk kun je de last minute reis boeken die bij je past!

Op het laatste moment nog besluiten om toch nog op vakantie te gaan, een heerlijk gevoel! Je verrast jezelf met een ontspanning en dat voor een scherp prijsje! Ook wij van Ziezo Vakantiehuizen houden van deze scherpe prijzen en stellen je dan ook, maar wat graag op de hoogte hiervan! Bij ons kunt je terecht voor heerlijke en goedkope last minute bestemmingen in bijvoorbeeld Frankrijk, Turkije, Italië en Spanje maar ook bij de zogeheten 'vreemde bestemmingen' zoals: Tsjechië, Finland, Ierland, Malta, Polen en Slowakije.

Verschillende soorten last minute vakanties

Naast het feit dat je een uitgebreid spectrum aan keuzes heeft kan je bij ons ook kiezen voor diverse invullingen van jouw last minute vakantie. Houd je van een sportieve vakantie? Kies dan voor een actieve vakantie in bijvoorbeeld Frankrijk of Italië. Wild water raften, mountainbiken en wandelen behoren zeker tot een van de mogelijkheden. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor de ultieme ontspanning in de heerlijke warme zon.

Geniet van de ontspanning met een gezelschap

Ga je gezellig samen op vakantie met je partner, een vriend(in) of met een groot gezelschap? Dit maakt natuurlijk veel verschil, je wilt als groep zijnde natuurlijk dichtbij elkaar liggen en als stel wil je privacy. Dit alles kun je gemakkelijk aangeven bij ZieZo vakantiehuizen! Ook lettend op een van de vele thema's kun je prima bij ons terecht! Wanneer je met een groep op vakantie gaat kun je ook kiezen om een volledige accommodatie te huren. Hierin geniet je van jullie privacy, maar heb je toch een gemeenschappelijke ruimte waar je samen met je gezelschap heerlijk in kunt vertoeven.

We hopen dat je de last minute vakantie kunt vinden waar je naar op zoek was, mocht je nog vragen hebben dan kun je ten allen tijden bij ons terecht!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte