Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Onmisbare dingen in luxe vakantiehuizen (part 2)

Onmisbare dingen in luxe vakantiehuizen (part 2)

Door: Mai - Bron: De Telegraaf - Op: 05-09-2014 - Gewijzigd: 06-04-2017
Welke items kun je echt niet missen in je luxe vakantiehuisje? Je kunt deze producten niet meenemen in je koffer en om ze op je bestemming te kopen is ook niet altijd even handig. Daarom moet je voordat je boekt goed opletten of jouw hotelkamer of appartement over deze items beschikt. Als ze na aankomst blijken te ontbreken zul je behoorlijk balen van je boeking! Wil je het zeker weten? Dan boek je gewoon bij Vakantiehuishurenonline.nl.

Vorige week begonnen we met de top 3 van de meest onmisbare vakantiebenodigdheden in luxe vakantiehuizen. Zoals we zagen houdt helaas niet ieder vakantieverblijf aan deze top 3. Vandaag gaan we verder met de volgende drie onmisbare dingen.

#4 WiFi

Op nummer 4 in de onmisbare dingen lijst staat WiFi. Eigenlijk kun je het je niet eens voorstellen, dat er luxe vakantiehuizen zijn die géén wifi hebben. Sommige vakantiegangers storen zich hier niet aan omdat zij juist voor hun rust naar luxe vakantiehuizen toegaan. Maar dan is het hun keuze om geen gebruik te maken van de wifi! Toch bestaan er nog steeds vakantiehuizen en hotels zonder WiFi. Het kan ook zo zijn dat het er wel is, maar dat je moet betalen om er gebruik van te mogen maken. Omdat de meerderheid van de gasten niet meer zonder kan, zou WiFi echt niet mogen ontbreken.

#5 Badjassen

Een badjas staat niet altijd op de vakantie inpaklijst. Toch is het héérlijk om je na het douchen in een heerlijke zachte badjas te wikkelen. Hij moet vooral zacht en het liefst veel te groot zijn. Luxe vakantiehuizen hebben een bepaald imago dat zij moeten uitstralen en een zachte warme badjas zou dit imago alleen maar ten goede komen!

#6 Water

Water is de eerste levensbehoefte van de mens. Daarom mag water op een hotelkamer of in een vakantieappartement ook niet ontbreken. Water kan dan wel staan op de vakantie inpaklijst, als je vliegt kun je het vaak al niet meenemen (tenzij je alle ruimte in je koffer wilt verspillen aan water). In veel toeristische gebieden wordt water dat te koop is ook flink uitgebuit qua prijs, het is daarom wel zo netjes als in jouw accommodatie gratis water wordt aangeboden. Dit dan natuurlijk wel het liefst in flesvorm, want in veel landen kun je niet zomaar uit de kraan drinken. Water is dus een echte musthave in een luxe vakantiehuis.

Weet jij nog meer onmisbare dingen in luxe vakantiehuizen, die we niet in het rijtje hebben opgenomen? Laat het ons dan weten! Stuur jouw verhaal in over een vakantiehuis waar een of meerdere vakantiebenodigdheden niet aanwezig waren. Wie weet wordt jouw verhaal wel hier gepost...

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Le Hameau de la Plage 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! l'Hermitage 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! File 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Iris 3 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Aanbieding! Le Serpent de Mer 4 personen / 2 kamers / 1 slaapkamer Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte