X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Top 10 aangegeven artikelen bij de verzekering

Top 10 aangegeven artikelen bij de verzekering

Door: Ruud - Bron: Europeesche Verzekeringen - Op: 31-10-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er tijdens je vakantie spullen of eigendommen worden ontvreemd. Wanneer dit gebeurd op vakantie kan dit als vervelend worden ervaren. Wij hebben de top 10 artikelen die het meest worden aangegeven bij de verzekering weergegeven, zodat je weet waar je extra op kan letten tijdens je vakantie. Geniet optimaal van je welverdiende vakantie en besteed hierbij extra aandacht aan deze artikelen zo raak je deze niet kwijt. 

Artikelen die mensen aangeven bij de verzekering, de top 10

Dat je op je vakantie op je hoede moet zijn mag duidelijk zijn. Toch komt het vaak voor dat er spullen ontvreemd worden door zowel plaatselijke bewoners als mede toeristen. In grote steden vindt deze criminaliteit veel plaats in de vorm van het welbekende zakkenrollen. Het afgelopen vakantieseizoen werden weer vele spullen geclaimd bij de Europeesche Verzekeringen en met deze informatie is een top 10 opgesteld.

Nieuwe binnenkomers in de lijst

Opmerkelijk is dat er vele technische spullen geclaimd worden zoals de tablets, muziekspelers, telefoons en camera's. De videocamera variant staat op een 10de plek waar het de sieraden, met een 9de plek, net voor zich moet laten. Op de 8ste plaats is zijn de MP3 spelers terug te vinden waarbij ook de iPod meegerekend is. De 7de plek is voor het broertje van de iPod, namelijk de iPad en de tablet. Plaats nummer 6 wordt vertegenwoordigd door de zonnebril in allerlei verschillende prijsklasses.

Spullen die veel geclaimd worden tijdens een vakantie

Wanneer we de top 5 bekijken, is waar te nemen dat er veel variatie zit in de spullen die geclaimd worden bij de Europeesche Verzekeringen. Plaats 5 is de fotocamera terug te vinden, 5 plaatsen hoger dan de videocamera dus. Met een 4de plek heeft de kleding het podium net niet weten te halen. Het geclaimde artikel dat net boven de kleding uitsteekt en op de 3de plaats terug te vinden is betreft de bril op sterkte die opvallend vaak geclaimd wordt na een vakantie. Het zijn de smartphones en de mobiele telefoons die op de 2de plaats terug te vinden zijn en daarmee de meest geclaimde artikelen tas en koffer voor zich moeten laten. Hierbij is echter geen verschil tussen koffer of tas met of zonder inhoud. Let ten alle tijden op je kostbare spullen die meeneemt naar je vakantieverblijf in Spanje, Amerika en Polen.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte