X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Uitgaan op Mallorca

Uitgaan op Mallorca

Door: Dayenne - Op: 29-09-2017 - Gewijzigd: 19-09-2018
Uitgaan op Mallorca is een groot feest. Door het heerlijke, warme klimaat en de vele uitgaansgebieden met spectaculaire bars en discotheken, kun je tot in de late uurtjes doorfeesten. Wil jij verzekerd zijn van een onvergetelijke ervaring op dit mooie, Spaanse eiland? Lees dan onze uitgaanstips voor Mallorca en laat je verrassen door het mooie aanbod vakantiehuisjes in de buurt! 

Ben jij een feestbeest en hou je daarnaast van zon, zee en strand? Mallorca is wat dat betreft the place to be. Als je uitgaat op Mallorca kun je kiezen uit drie regio's. El Arenal is het Nederlandse gedeelte, De Platja De Palma is het Duitste gedeelte en het Britse gedeelte heet Magaluf. Ieder gedeelte kent dan ook zijn eigen kroegen, discotheken en gewoontes. Wij verhuren vakantiehuizen in en rondom deze gebieden, zodat jij goedkoop naar de uitgaansgebieden kunt gaan voor een geweldige feestnacht!

Vakantiehuis huren op Mallorca

Wil jij nu niets missen van het uitgaan op Mallorca en wil je met je vriendengroep samen in een huisje zitten waar je ook een beetje kan relaxen? ZieZo vakantiehuizen verhuurt huizen aan jongeren die graag op vakantie willen naar dit mooie eiland. We hebben een gevarieerd aanbod van huizen die in en rondom de uitgaansgebieden liggen op Mallorca. Hierdoor kun jij goedkoop met de taxi of de bus richting het feestgedruis en heb je toch een stukje rust na een zware avond doorhalen met je vrienden. Vind hier dus snel en gemakkelijk jou vakantiehuis en ben verzekerd van een geweldige vakantie op Mallorca.

Uitgaan in El Arenal

Voor de meeste Nederlanders die uitgaan op Mallorca is het leuk om landgenoten te ontmoeten. Daarom gaan dan ook de meeste Nederlanders naar de badplaats El Arenal. Hier vindt je namelijk een aantal Nederlandse kroegen en discotheken terug waarvan de namen je heel bekend voorkomen. Zo komen de namen als Club 538, Club Veronica en Club NL je misschien wel bekend voor. Ook vind je nog BeachHouse, Shooters en De Heeren van Amstel in El Arenal. De meeste clubs zijn open tot 4 uur 's nachts en voor de echte kroegtijgers zijn er een aantal zelfs open tot 6 uur in de ochtend. Voor een drankje in El Arenal betaal je ongeveer hetzelfde als wat je voor een drankje betaalt in een Nederlandse discotheek.

Wil jij nu ook een onvergetelijke vakantie? Wij hebben enkele schitterende vakantiehuizen in de buurt van El Arenal, namelijk in Llucmajor en Palma.

Uitgaan op de Platja de Palma

Uitgaan op Mallorca wordt door vele Nederlandse vakantiegangers gekenmerkt door het uitgaan op De Platja De Palma. Dit gedeelte wordt gezien als het Duitse gedeelte van Mallorca, maar je komt hier ook veel Nederlanders en mensen uit andere landen tegen. Op dit stuk, ook wel de 'Ballermann' genoemd, vindt je de grote discotheken waar je 's ochtends bij je ontbijt al kunt genieten van je eerste biertje. Denk maar aan het grote feestcomplex Mega Park of het feesthuis van de Bierkönig. Verder vind je hier ook het Riu Palace, The Flying Dutchmen en Party Palace Shooters.

De Platja De Palma ligt naast El Arenal, dus je hebt de keuze! Wij hebben een aantal vakantiehuisjes in de buurt van De Platja De Palma liggen, namelijk in Llucmajor en Palma.

Feesten in de hoofdstad

Als je op vakantie bent op Mallorca moet je een keertje zijn uitgegaan in de hoofdstad van het eiland. Palma ligt dan ook precies tussen het Duitse en Engelse gedeelte in waardoor je veel verschillende nationaliteiten tegenkomt. Ook de locals gaan veelvuldig uit in Palma, omdat hier het grootste deel van de populatie op Mallorca woont. De gemiddelde leeftijd ligt hier dan ook iets hoger, maar dat moet je er niet van weerhouden een kijkje te gaan nemen! Je bent er zo met de bus, deze rijdt namelijk rechtstreeks naar de strip. Deze strip wordt ook wel de Paseo Maritimo genoemd. Op deze strip liggen een aantal bekende discotheken. Dit zijn Pacha, die door heel Spanje zit, en Tito's. Door een bezoekje aan de hoofdstad maak jij een unieke ervaring mee op het gebied van uitgaan op Mallorca.

Ook lekker uitgaan in Palma de Mallorca? Dan hebben wij wat vakantiehuisjes in Palma voor je. Toch liever niet in de hoofdstad? Kies dan voor een van de omringende gebieden zoals Cala Major, Bendinat, Esporles en Puigpunyent.

Wild feesten in Magaluf

Wil je écht helemaal losgaan qua feesten? Dan kun je met onze westerburen gaan partyen in Magaluf! De Britten weten zeker wat een feestje is: zij staan dan ook bekend om hun wilde feestpartijen en grote consumptie aan alcoholische dranken. Hoe gekker, hoe beter! In tegenstelling tot de Platja de Palma en El Arenal, die hun discotheken en kroegen verspreid hebben liggen in hun gebied, ligt in Magaluf alles op één plek bij elkaar. Hier ligt ook de grootste discotheek van Mallorca, de BCM Planet Dance. Verdere populaire discotheken zijn Boomerang Club, Poco Loco Bar, Funcky Monkeys en Fusion.

Wil je nu een huisje huren in of rondom Magaluf? Dat kan bij ons! Wij hebben huisjes liggen in Bendinat en Santa Ponça

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Tarongers (CCC160) 8 personen / 6 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! Cala Mezquida II (CDE126) 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! Cas Frare (ESB100) 8 personen / 7 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! Minerva Sea Views 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Sa Cavea (CCC150) 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte