Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantiehuis huren op Ibiza: goedkoper dan hotel?

Vakantiehuis huren op Ibiza: goedkoper dan hotel?

Door: Michèl - Op: 23-08-2019 - Gewijzigd: 10-09-2019
Het welbekende partyeiland: Ibiza. Of je nu van feesten houdt of niet, verliefd op Ibiza ga je ongetwijfeld worden. Het eiland heeft meer te bieden dan een feestvakantie alleen. Genieten van cultuur, de mooiste stranden en natuur. Om volledig te kunnen genieten van je bezoek aan Ibiza is het hebben van een geweldige basis een must. Ben jij van plan om dit geweldige eiland te bezoeken met een aantal vrienden, vriendinnen of familie? Dan is het huren van een vakantiehuis op Ibiza vaak goedkoper dan het verblijven in een hotel. Speciaal voor jou tips om een betaalbaar vakantiehuis te vinden.

Welke wensen heb je?

Een vakantiehuis op Ibiza aan zee? Een plek hoger in de bergen? Weg van het feestgeruis of ben je niet vies van een feestje? Hoewel Ibiza een vrij klein eiland is, is er ontzettend veel keuze uit verschillende soorten accommodaties. Kies je voor een villa, B&B of studio? Zet eerst je wensen op papier zodat je je zoekgebied verkleint en zo tot een passend resultaat komt.

Pas je vakantiehuis op Ibiza aan op je gezelschap

Samen met je gezelschap op zoek naar de hippe sfeer? De relaxte Ibiza vibe? De mooie natuur en de idyllische strandjes? Dan moet je het zoekgebied verkleinen naar het oosten of het noorden van Ibiza. Deze relaxte vibe merk je ook in je portemonnee, in dit gedeelte van Ibiza zul je geen €12,00 euro voor een cola betalen. Als jullie op zoek zijn naar luxe en graag een bezoekje willen brengen aan een van grote clubs als Pacha, ga dan zoeken naar een vakantiehuis in het zuiden van Ibiza. De prijzen in dit gedeelte van Ibiza zijn weliswaar een stuk hoger dan in het oosten of noorden. Maar eerlijk is eerlijk: dit is een ervaring voor het leven.

Boek zo vroeg mogelijk

Ibiza trekt jaarlijks 14 miljoen bezoekers. Verhuurders van vakantiehuizen op Ibiza kunnen er vanuit gaan dat hun woning toch wel verhuurd wordt. De prijzen die gevraagd worden, zullen eigenlijk alleen maar stijgen, dus boek zo vroeg mogelijk.

Het is dus belangrijk om te weten wat je zoekt en wilt zien van Ibiza. Wanneer je een villa huurt in het zuiden zul je ongetwijfeld duurder uit zijn dan wanneer je een B&B huurt in het oosten of noorden van Ibiza.

Wat wil ik zien? Wat wil ik meemaken? En hoe denkt mijn gezelschap hierover? Wat is mijn budget? Wanneer je een villa huurt in het zuiden van Ibiza zul je ongetwijfeld duurder uit zijn dan wanneer je een B&B huurt in het oosten of noorden van Ibiza. Misschien is een mix van beide wel iets voor jou en je gezelschap. Kies voor een rustige basis en kies voor het huren van een huurauto om zo de luxe van het zuiden op te zoeken. Veel zoekplezier gewenst!

Boek je vakantiehuis op Ibiza via Vakantiehuis Huren Online voor de beste prijs. Wees er snel bij!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Anromi 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Can Fulgencio II 5 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Can Toni Mari 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Can Pep Jaume 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte