X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Goedkope vakantie boeken

Goedkope vakantie boeken

Door: Daan - Op: 23-01-2019
Zaken waar men doorgaans liever niet op wilt besparen is op het boeken van een vakantie. Nederlanders zien het vakantie boeken toch als een bepaald belangrijk 'dingetje'. Echter drukt een vakantie boeken toch behoorlijk op het budget als behoorlijke kostenpost. Het kost namelijk genoeg geld om met het gehele huishouden op vakantie te gaan. In dit artikel staan we daarom ook stil bij de grote hoeveelheid bespaarmogelijkheden en tips die er zijn op het gebied van goedkoop een vakantie boeken.

Tips voor een goedkope vakantie

Online zijn tal van tips te vinden die bijdragen aan het vinden van een goedkope vakantie. Met tal van alternatieven die de vakantie hoe dan ook leuk én ontspannend houden kun je voordelig een aangename en goedkope vakantie boeken. Bij de gehele voorbereiding van een vakantie zal er rekening worden gehouden met bijkomende kosten. Deze kostenposten zijn logischerwijs afhankelijk van tal van verschillende factoren. Hanteer daarom een vast plan van aanpak om zodoende te allen tijde inzicht te houden in het door jullie vastgestelde budget. Zo kom je niet voor onverwachtse uitgaven en budgetstress te staan! Bovendien beschikt Vakantiehuis Huren Online  over tal van accommodaties voor iedere prijsklasse, mede dankzij de last minute vakantiehuizen en aanbiedingen vakantiehuizen.

Alle beetjes helpen

Besparen kan op veel verschillende manieren. Naast het zorgvuldig selecteren van een passend vakantiehuis op Vakantiehuis Huren Online kun je ook eenvoudig besparen op onder andere het vervoermiddel, reisproducten en verzorgingsmiddelen. Ook de keuze voor het verzorgingstype dat je wenst heeft invloed op de kosten. Zo kost een all inclusive verblijf logischerwijs veel meer dan een verblijf waar je alleen hoeft te betalen voor de overnachting. Ook kun je veel geld besparen op het eten. Wanneer je tussen de middag of tijdens het avondeten besluit om een keer op jullie eigen accommodatie te eten zul je merken dat je vele malen voordeliger uit zult zijn dan wanneer je telkens gaat uiteten. 

Van een goedkope wintersportvakantie tot goedkoop op vakantie in eigen land; alles is mogelijk!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Casa Schalom 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Bella Vista 5 personen / 5 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Cantagallo 3 personen / 1 kamer / 1 slaapkamer Aanbieding! Villa Landhouse 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Apolo IV 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte