X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vijf mooiste stranden Europa

Vijf mooiste stranden Europa

Door: Kirsten - Op: 01-11-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Wil jij lekker genieten op een van de top 5 stranden van Europa? Nog even lekker weg voordat de winter weer begint? Lees dan gauw verder wij hebben je een overzicht opgesteld van de mooiste stranden lekker dichtbij huis. Even helemaal tot rust komen dat doe je in een vakantiehuisje van ZieZo. Het land Griekenland scoort twee keer in deze lijst, ontdek hier op welke plekken!

Voor prachtige stranden hoef je vaak niet eens zo ver te reizen. Binnen Europa zijn er namelijk genoeg adembenemende baaien die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Hieronder volgt onze top 5 stranden in Europa.

1. Navagio Beach – Zakynthos, Griekenland

Dit strand is het meest gefotografeerde strand van Griekenland. Het ligt verscholen tussen steile rotswanden en is enkel per boot bereikbaar. Van dit feit maakten smokkelaars vroeger dankbaar gebruik, met het gestrande scheepswrak als aandenken aan die tijd. De prachtige baai heeft mede hierdoor de bijnamen Smugglers Cove en Shipwreck Bay gekregen. Navagio Beach gelegen op Zakynthos is een paradijs op aarde met wit zand en helderblauw blauw.

2. Playa de las Catedrales, Spanje

Het bijzondere strand in Galicië, genaamd Playa de las Catedrales heeft indrukwekkende kliffen en 30 meter hoge rotsachtige bogen. Het is een beschermd natuurgebied waar je kunt wandelen tussen tientallen meters lange grotten en zandcorridors. Helaas is deze baai niet geschikt om te zonnen omdat het snel vloed wordt. Ook voor zwemmer is het oppassen geblazen met de vele rotsen, maar Playa de las Catedrales in Spanje blijft een super mooi natuurverschijnsel!

3. Myrtos Beach, Griekenland

Dit strand lijkt rechtstreeks afkomstig te zijn van een ansichtkaart door haar oogverblindende schoonheid. Myrtos beach staat dan ook niet voor niets op iedere folder en kalender die Kefalonia rijk is. Met het parelwitte zand en turquoise blauwe zee staat het strand symbool voor het eiland. Ook de kronkelende weg erna biedt een prachtig uitzicht over het strand.

4. Porthcurno Beach, Groot Brittannië

Een blik op dit strand doet denken aan een baai in de Middellandse zee, maar niets is minder waar. Het prachtige Porthcurno beach ligt in het meest zuidelijke puntje van Groot Brittannië. Het strand is omringd door 70 meter hoge kliffen en heeft kristalblauw water. Alhoewel het water meestal een aangename temperatuur heeft, is het kwik vaak niet hoger dan 25 graden waardoor een strandvakantie aan dit strand bijna uitgesloten is.

5. Praia Dona Ana, Portugal

De Algarve is sowieso gezegend met een adembenemende kustlijn, maar vooral de stranden van Lagos zijn indrukwekkend en immens populair. Net zoals de Costa Doiro, oftewel Goudkust, die gekenmerkt wordt door goudgele rotsen, lange zandstranden en heerlijk zwemwater. In de avond kun je genieten van een schilderachtige zonsondergang.

Wil jij genieten van een van deze prachtige eilanden waar je echt even tot rust kunt komen? Boek dan voordelig online een vakantiehuisje aan de top 5 stranden van Europa op onze website. Wij bieden jou een compleet aanbod van vele vakantiehuis aan de zee.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte