X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Griekenland | Zakynthos

Vakantiehuis op Zakynthos huren

Het Griekse eiland Zakynthos, oftewel Zante Zakinthos, ligt in de Ionische Zee. De prachtige stranden, de helderblauwe zee, de gezellige Griekse dorpjes, de steile rotswanden en de mooie fauna en flora maken Zakynthos een geweldige vakantiebestemming! Ook kun je genieten van het zonnige klimaat op de brede stranden of op gezellige terrasjes in de populaire badplaatsen. Kortom, een vakantiehuis of appartement op Zakynthos is het ideale verblijf voor een zonvakantie en strandvakantie in Griekenland!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

0 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten Zakynthos

Naast zon, zee en strand kun je vanuit de vakantiehuizen van ZieZo fraaie uitstapjes maken op het Griekse eiland. Zakynthos biedt diverse excursie mogelijkheden zoals een jeepsafari door het avontuurlijke binnenland, een boottocht naar de omliggende Griekse eilanden of een stedentripje naar Olympia. De stad Olympia staat bekend om het feit dat hier de eerste Olympische Spelen plaatsvonden. Zakynthos-Stad is de hoofdstad van Zakynthos. In 1953 is Zakynthos-Stad volledig verwoest door een aardbeving, maar deze stad is in de traditionele Griekse stijl opgebouwd. Naast de vele bezienswaardigheden in de stad heeft Zakynthos-Stad ook een levendig centrum met een winkelcentrum en gezellige terrasjes.

Andere populaire badplaatsen die geschikt zijn om een vakantiehuis of appartement op Zakynthos te huren zijn Laganas, Tsilivi en Agios Sostis. Het vakantieoord Laganas staat bekend om de mooiste stranden van Griekenland!

Compleet aanbod vakantiehuizen en appartementen in Zakynthos

In de meeste gevallen liggen de appartementen of vakantiehuizen aan zee. Of kies je liever voor een luxe vakantiehuis met privé zwembad op Zakynthos? ZieZo Vakantiehuizen biedt een uitgebreid aanbod vakantiehuizen en appartementen in Griekenland, voor ieder wat wils!