X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Griekenland | Cycladen

Vakantiehuis op de Cycladen eilanden huren

De eilandengroep Cycladen bestaat uit 56 grotere en kleinere eilanden over de diepblauwe Egeïsche zee. Liefhebbers van zon, zee en strand hebben hier alles wat hun harte begeert. De Cycladen eilanden bieden een onvoorstelbaar rijkdom aan bezienswaardigheden: witte huisjes, windmolens, Griekse keuken, Christelijke kapelletjes, heilige tempels en Byzantijnse kerken. Huur een appartement in het meest attractieve stukje Griekenland en geniet volop van een zonvakantie!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

18 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Cycladen

18 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Eilandhoppen Cycladen: beleef Santorini, Mykonos, Naxos en Paros

Over het algemeen zijn de eilanden droog en rotsachtig en hebben weinig water en groen. De meest geliefde eilanden van de Cycladen zijn Naxos, Santorini, Paros en Mykonos.

Het Griekse eiland Naxos staat bekend om het uitbundige natuurschoon en het mooie lange zandstrand in Naxos-Stad. Santorini is van oorsprong een vulkanisch eiland, dit is duidelijk te zien in de plaatsen Thira en Ia. Belangrijke trekpleisters op Santorini zijn de blauwe koepeldaken die wereldberoemd zijn. Het Griekse eiland Mykonos is ongetwijfeld één van de bekendste en populairste eilanden van de Cycladen. Op het hippe eiland Mykonos is een bezoek aan de gelijknamige stad meer dan de moeite waard. De smalle straatjes, sfeervolle barretjes, de oude windmolens, de pittoreske haven met luxe jachten en oude vissersbootjes en de witgekalkte kerkjes sieren Mykonos-Stad. Het schilderachtige eiland Paros staat bekend om de helderwitte marmer, dat nog steeds uit de heuvels wordt gewonnen. De kleine haventjes, authentieke bergdorpjes en de kloosters laten een onuitwisbare indruk achter. Volgens vele vakantiegangers bevindt zich op Paros het mooiste plaatsje van de Cycladen, namelijk Naoussa.

De mooiste vakantiehuizen op de Cycladen eilanden

Of je nu gaat voor een actieve vakantie of een ontspannen zonvakantie, een vakantie Cycladen laat ongetwijfeld een uitstekende indruk achter. Werkelijk iedereen komt op de Cycladen eilanden aan zijn trekken. Huur een vakantiehuis op Santorni of een appartement in Mykonos bij ZieZo Vakantiehuizen, dan weet je zeker dat je voor een voordelige prijs in een comfortabel vakantiehuis verblijft. Voor de Cycladen eilandhoppers heeft ZieZo Vakantiehuizen ontelbare vakantiehuizen en appartementen op de eilanden Naxos, Santorini, Mykonos en Paros!