X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Griekenland | Athene

Vakantiehuis in Athene huren

Een vakantie in Athene is de ultieme cultuurbeleving. Athene is de oudste wereldstad van Europa. Deze cultuurstad heeft een rijke geschiedenis van duizenden jaren waar nog steeds duidelijke sporen van terug te vinden zijn. Als je je ook maar een beetje intresseert in de Griekse geschiedenis dan is Athene een leuke bestemming voor zowel een stedentrip als een langere vakantie. Comfortabele appartementen en luxe vakantiehuizen met zwembad in de omgeving van Athene zijn te reserveren bij ZieZo Vakantiehuizen.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

2 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Athene

2 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bezienswaardigheden Athene

Athene heeft een onvoorstelbaar rijkdom aan bezienswaardigheden die allemaal de moeite waard zijn om te bezoeken. De Akropolis is de eyecatcher van Athene. De Akropolis is een 156 meter hoge tafelberg waar marmeren ruines hoog boven de stad uitrijzen. Ook het theather Dionysus is een veel bezocht bezienswaardigheid. Dit theather uit de 5e eeuw bood plaats aan 17.000 toeschouwers. De tempel gewijd ana de god Zeus, Tempel van Zeus, is een indrukwekkend bouwwerk. De bouw van deze tempel is begonnen in de zesde eeuw voor Christus, en is afgerond in  de tweede eeuw na Christus.

Wil je nog meer te weten komen over de Griekse cultuur? Breng dan een bezoek aan het Nationale Archeologische Museum, het Museum van Cyclische Kunst, Benaki Museum en het Byzantijns Museum. Een leuk wijkje is Plaka. Hier slenter je door smalle steegjes en steil oplopende straatjes op zoek naar leuke souvenirs en gezellige terrasjes. Vooral 's avonds heerst er een gezellige sfeer in de smalle straatjes van deze wijk doordat iedereen eet en drinkt op straat. Beklim de 277 meter hoge Lykavittós heuvel en geniet van een prachtig uitzicht over Athene!

Uitgebreid aanbod appartementen en vakantiehuizen in Athene

Grote kans dat jij je niet zal vervelen tijdens een lange vakantie of stedentrip in Athene! In een vakantiehuis of appartement heb je alle gelegenheid om de wereldberoemde cultuurstad Athene te leren kennen. Om het je gemakkelijk te maken biedt ZieZo Vakantiehuizen zowel appartementen als vakantiehuizen in Athene.