X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Griekenland | Kefalonia

Vakantiehuis op Kefalonia huren

Het Griekse eiland Kefalonia is het grootste eiland van de Ionische archipel. Dit groene eiland heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie: prachtige stranden, bergen, traditionele Griekse dorpjes, rijke historie en heerlijke streekproducten. Er wordt zelfs beweerd dat Myrtos Beach het mooiste strand is van Europa. Doordat dit eiland nog niet ontdekt is door het massatoerisme heeft dit eiland zijn oorspronkelijke karakter behouden. Naast zon, zee en strand biedt Kefalonia ook bezienswaardigheden zoals musea, grotten, kloosters en natuurpark.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

15 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Kefalonia

15 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten op het Griekse eiland Kefalonia

De levendige hoofdstad van Kefalonia is Argostoli. Deze stad biedt een gezellige sfeer vanwege de talloze terrasjes, cafés en restaurants. Vooral in de avond kun je hier heerlijke specialiteiten proeven van dit eiland zoals rode en witte wijn, honing en witte kaas. Verruil dus in je vakantie regelmatig de keuken van je vakantiehuis voor de heerlijke keuken van Kefalonia. Andere populaire badplaatsen waar het de moeite waard is om een vakantiehuisje te huren zijn Sami en Fiskardo.

Vakantiehuis op Kefalonia is puur genieten!

Met een vakantiehuisje op Kefalonia kan je het hele jaar door genieten. Kefalonia is het perfecte eiland om een ontspannen strandvakantie te combineren met leuke uitstapjes. Bij ZieZo Vakantiehuizen reserveer je comfortabele en luxe vakantiehuizen met zwembaden in Griekenland!