X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Griekenland | Samos

Vakantiehuis op Samos huren

Samos is een Grieks eiland in het oosten van de Egeïsche Zee. De weelderige begroeiing vol met olijvenbomen, druivengaarden en dennenbomen maken Samos tot een waar vakantieparadijs! Behalve de verrassende natuur, heeft Samos schitterende zand- en kiezelstranden, authentieke Griekse dorpjes, rijke geschiedenis, culturele hoogtepunten, aangenaam klimaat en groene valleien. Wie van een levendige vakantie houdt zal een vakantiehuisje of appartement op dit Griekse eiland  fantastisch vinden. Ook voor wandelaars en rustzoekers is het in een vakantiehuisje heerlijk vertoeven op Samos.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

10 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Samos

10 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bezienswaardigheden op Samos

Tegen de hellingen van de rondom liggende bergen ligt de levendige hoofdstad Samos-Stad, oftewel Vathy. De betoverende ligging en de pittoreske haven maken de stad meer dan de moeite waard om te bezoeken! Andere plaatsen waar het zeer aantrekkelijk is om een vakantiehuis of appartement te huren zijn Kokkari, Votsalakia en Pythagorion.

Een vakantiehuis is een uitstekende basis voor de mooiste uitstapjes op Samos. Wat dacht je van een boottocht naar Turkije? De Turkse badplaats Kusadasi ligt namelijk op een steenworp afstand! Ten noorden van Pythagorion ligt de unieke bezienswaardigheid Moni Spilianis. Het klooster op de helling trekt veel bekijks, maar de unieke kerk in een grot trekt nog veel meer bekijks. Samos is een uitstekende vakantiebestemming voor eilandhoppers. Vanuit Samos kun je een boeiende boottocht maken naar de nabijgelegen Griekse eilanden Rhodos, Kos, Chios en Lesbos.

Vakantiehuis of appartement op Samos, het hele jaar door

Het Griekse eiland Samos is een echte aanrader voor een vakantie in Griekenland! Kies voor een vakantiehuis als verblijf, dan zul je optimaal genieten van je vakantie op Samos! ZieZo Vakantiehuizen biedt comfortabele en luxe vakantiehuizen en appartementen voor een vriendelijke prijs!