X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Griekenland | Lefkas

Vakantiehuis op Lefkas huren

Lefkas staat bekend als één van de mooiste eilanden van Griekenland. Dit Griekse eiland heeft zijn naam te danken aan de witte rotsen en parelwitte stranden bij Kaap Lefkatas. Het binnenland van Lefkas is verrassend groen. Een vakantiehuis of appartement op Lefkas is zowel geschikt voor gezinnen als stellen voor een strandvakantie of actieve vakantie. Kitesurfen, surfen, zeilen, fietsen en wandelen behoren tot de actieve mogelijkheden, maar luieren op de schitterende stranden zorgt ook voor het ultieme vakantiegevoel.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

8 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Lefkas

8 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten Griekenland

Lefkas-Stad, ook wel Lefkada genoemd, is de hoofdstad van Lefkas. In de smalle steegjes liggen  kleurrijke huizen met vele souvenirwinkeljes, terrasjes en restaurants. Vanuit je vakantiehuisje in Lefkas-Stad heb je de mogelijkheid om het folkloristische museum of archeologische museum te bezoeken. De echte bezienswaardigheden bevinden zich net buiten de stad, namelijk het Faneromeni klooster en het oude fort Agia Mavra. Een appartement of vakantiehuis in Agios Ionnis is ook de moeite waard vanwege de helderblauwe zee en de vele molens die aan strand staan. Een gezellige boulevard vind je in de levendige badplaats Nidri.

Vakantiehuis, appartement of luxe vakantievilla op Lefkas?

Een comfortabele vakantiehuis, appartement of een luxe vakantievilla op het Griekse eiland Lefkas vind je voor een vriendelijke prijs bij ZieZo Vakantiehuizen. Kies voor een vakantiehuis als verblijf, dan ga je een geweldige vakantie in Griekenland beleven.