X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Griekenland | Rhodos

Vakantiehuis op Rhodos huren

Rhodos is op drie eilanden na het grootste eiland van Griekenland. Elk jaar komen duizenden vakantiegangers van over de hele wereld hun vakantie op Rhodos vieren. Een vakantie Rhodos is erg aantrekkelijk door zijn natuurlijke schoonheid: het eiland heeft prachtige stranden van fijn goudkleurig zand en prachtige groene landschappen zoals de Vallei van de Vlinders en Mount Philerimos. En we mogen niet vergeten te vermelden dat Rhodos gemiddeld 300 dagen zon per jaar heeft! Een vakantiehuisje of appartement op Rhodos biedt je de ideale combinatie van zon, zee, strand en indrukwekkende cultuur.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

28 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Rhodos

28 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Strandvakantie op Rhodos!

De prachtige stranden van Rhodos worden in de zomer drukbezocht. De stranden bij Ixia en Trianda bestaan voornamelijk uit kiezelzand. Fijne zandstranden liggen voornamelijk aan de oostkust. Een vakantiehuis of appartement aan zee biedt de optimale ontspanning tijdens een vakantie op Rhodos! Naast zon, zee en strand is er ook veel te zien op het gebied van cultuur en geschiedenis.

Bezienswaardigheden op Rhodos

Rhodos is het perfecte zonnige eiland in Griekenland om een ontspannen strandvakantie te combineren met onvergetelijke uitstapjes. Een excursie die je eigenlijk niet mag missen is een bezoek aan het pittoreske witte dorpje Lindos met zijn beroemde Akropolis.

Het oude gedeelte van Rhodos-Stad zal je echt verbazen. Binnen de oude stadsmuren lijkt het net of je terug naar de Middeleeuwen reist. In de avonduren heerst er een romantische sfeer in de stad door de smalle straatjes met authentieke Griekse restaurants en souvenirwinkeltjes. Het nieuwe gedeelte van Rhodos-Stad biedt tal van uitgaansgelegenheden. In de Mandraki-haven liggen zowel kleine vissersbootjes als luxe jachten. Deze haven is een geliefde aanlegplaats voor cruiseschepen, wat meestal veel bekijks trekt. De oude thermen bij Kalithea, antieke stad Filerimos en de burcht Monolithos zijn absoluut een bezoekje waard vanaf je vakantiehuis.

Vakantiehuizen en appartementen op Rhodos

In de meeste gevallen liggen de appartementen en vakantiehuizen aan zee. Of kies je liever voor een vakantievilla met privé zwembad in het binnenland van Rhodos? Welke locatie je ook kiest, een verblijf in een vakantiehuis is altijd de beste keuze voor een vakantie op het Griekse eiland Rhodos! ZieZo Vakantiehuizen biedt prachtige vakantiehuizen, appartementen en vakantievilla's op de fraaiste plekjes van Rhodos.