X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Griekenland | Corfu

Vakantiehuis op Corfu huren

Het Griekse eiland Corfu is één van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dan ook niet voor niets een geliefd eiland bij toeristen. Een veelzijdige vakantie beleef je op het Griekse eiland Corfu vanwege de watersport-, uitgaan-, relax en rust mogelijkheden. De prachtige stranden, het milde klimaat, de groene natuur en de helderblauwe zee maken Corfu tot een paradijs voor zonaanbidders. Huur een vakantiehuis op Corfu en ervaar zelf de veelzijdigheid van Corfu!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

5 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Corfu

5 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten Corfu

Een appartement in de badplaatsen Corfu-Stad (oftewel Kerkyra), Dassia, Gouvia en Ipsos is een prima verblijf voor toeristen die een strandvakantie willen combineren met watersporten en een levendig nachtleven. Corfu-Stad is de hoofdstad van het Griekse eiland Corfu. Deze vestingstad staat bekend om de mooie boulevard met gezellige terrasjes en vele kleine steegjes met winkeltjes. Wil je liever de drukte vermijden dan is een vakantiehuis in de bergen van Corfu het ideale verblijf om optimaal te genieten van luxe, natuur en rust. Vanuit je vakantiehuisje heb je de mogelijkheid om prachtige bergwandelingen te maken of een dagje met een jeep het eiland verkennen. Op Corfu vind je talloze witte Griekse dorpjes waar de sfeer je tegemoet komt!

Ruim aanbod appartementen en vakantiewoningen op Corfu

Wist je trouwens dat wij een uitgebreid assortiment vakantiehuizen en appartementen aanbieden op Corfu? Kijk snel naar onze appartementen op het Griekse eiland Corfu! Wil je liever meer luxe en privacy dan is een vakantiewoning precies wat je zoekt. Een vakantie op Corfu begint al op ZieZo Vakantiehuizen!