• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Griekenland | Peloponnesos

Vakantiehuis op Peloponnesos huren

Peloponnesos of Peloponnesus is een schierland ten zuiden van het Griekse vasteland. Dit schiereiland staat bekend om de enorme diversiteit van landschappen, geweldig mooie kustplaatsen en bezienswaardigheden. Vanuit de vakantiehuizen en appartementen van ZieZo Vakantiehuizen maak je de fraaiste uitstapjes naar onder andere de tempels van goden, oude theaters, romeinse baden en Venetiaanse forten. Dit is slechts een kleine opsomming van heel veel moois op het schiereiland.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

3 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Peloponnesos

3 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten Peloponnesos

De hoofdstad van het schiereiland Peloponnesos is Kalamata. Deze oude stad is bezaaid met historische kastelen en kerken. In de avonduren komt het centrum tot leven. De talrijke bars, restaurants en taverna's zorgen voor een levendige sfeer in Kalamata. Men kan eindeloze wandelingen maken door de hoge bergen en wilde natuur. Nergens in Griekenland vind je zoveel monumenten van voor en na de jaartelling als in Peloponnesos. Naast actief bezig zijn kun je op Peloponnesos ook heerlijk relaxen in de intieme baaitjes met heerlijke stranden.

Uitstekende vakantiehuizen & appartementen in Griekenland

Mooie zandstranden, excursiemogelijkheden naar de berg Olympia en nog veel meer kun je
ontdekken op Peloponnesos! Huur nog een geweldige vakantiehuis met zwembad in de Griekse zon van Peloponnesos. Het uitgebreide aanbod vakantiehuizen en appartementen in Griekenland vind je op ZieZo Vakantiehuizen!