Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Wie maakt de keuze?

Wie maakt de keuze?

Door: Anne - Op: 13-08-2013 - Gewijzigd: 06-04-2017
Vraag je het ook wel eens af, wie beslist er nou eigenlijk over de vakantie bij de Nederlandse gezinnen? Nou dat blijkt de vrouw te zijn, zij heeft het voor het zeggen als het gaat om de uiteindelijke beslissing over vakantiebestemming. Maar waar baseert de vrouw haar besluit op? Uit een onderzoek blijkt dat de vrouw haar vakantiekeuze baseert op beoordelingen van reizigers maar ook op de prijs en ligging van het vakantieverblijf. Bij ZieZo Vakantiewoningen vind je veel verschillende soorten vakantiehuizen van een Chalet in Oostenrijk tot een luxe vakantievilla in Spanje. Jouw perfecte vakantieverblijf boek je online bij ZieZo Vakantiehuizen.

Waar de reis naartoe gaat..

De zomervakantie is in volle gang. Degene die deze vakantie nog niet zijn weggeweest kunnen niet wachten om op vakantie te gaan. Maar wie heeft het nu eigenlijk te zeggen? We zeggen wel eens dat de vrouw de broek aanheeft als het gaat om de keuze van een vakantiebestemming. Natuurlijk wordt er van te voren samen overleg gepleegd, maar uiteindelijk heeft de vrouw de doorslaggevende factor als het gaat om te bepalen waar de reis heengaat. Dit blijkt uit reisenquêtes die door grote reisorganisaties werden gehouden.

Wie beslist en wie betaalt de vakantie?

De keuze van het type verblijf is afhankelijk van de wensen en behoeften. Vaak bij jongere stellen en/of gezinnen speelt de vrouw de beslissende factor. De vrouw neemt graag haar tijd om rustig op het internet rond te surfen en te zoeken naar een ideale vakantiebestemming. Zo is de volgende uitdrukking weliswaar juist: vrouwen bepalen en mannen betalen. Maar dit is natuurlijk niet altijd het geval.

Waarop de vrouw haar vakantiebeslissing baseert

De vrouw neemt graag het voortouw in handen en neemt tenslotte het grote besluit. Maar waar baseert de vrouw nu haar beslissing op? Uit onderzoek blijkt dat de vrouw haar beslissing baseert op de ligging en prijs van de vakantiebestemming. Maar ook zijn de beoordelingen van alle andere reizigers een heel belangrijk criterium waarnaar me kijkt bij het bepalen van een vakantie.

ZieZo Vakantiehuizen voor het hele gezin!

Hoe is de rolverdeling bij jou? Ben jij degene die beslist of vind jij alles goed? Op onze website is er voor ieder wel wat wils en je kunt eenvoudig het aanbod vakantiehuizen bekijken. Of je nu op zoek bent naar een vakantievilla, appartement of bungalow, bij ZieZo Vakantiehuizen vind jij vast en zeker een vakantiewoning voor het hele gezin in een van de vele bestemmingen: Turkije, Kroatie, Andorra, Griekenland of Zwitserland. Zo kun je zelf maaltijden klaarmaken en geniet je volop van de nodige rust en privacy. Veilig en snel online boeken doe je eenvoudig bij ZieZo!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte