X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | De mooiste stranden van Kroatië

De mooiste stranden van Kroatië

Door: Daan - Op: 10-04-2019
Kroatië beschikt over een enorme kustlijn met tal van prachtige stranden. Naast het vasteland zijn ook de eilandjes rondom Kroatië voorzien van de meest prachtige stranden. De mooiste stranden van Kroatië zijn te onderscheiden in zowel kiezel- als zandstranden. De enorme kustlijn aan stranden biedt voor ieder wat wils. Zo zijn er stranden die geschikt zijn voor kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers, feestvierders en jongeren. Dankzij het warme, mooie en bovendien schone water voel je je echt op vakantie op een strand in Kroatië.

Ontdek de mooiste stranden van Kroatië

Dat Kroatië beschikt over de mooiste stranden kan bevestigd worden door het Ministerie van Milieubescherming. Zo beschikt Kroatië over de meest schone zee en is maar liefst 97,4% van de stranden geschikt om in te zwemmen. Met een totaal van 842 mooie stranden beschikt Kroatië over een enorm aanbod stranden. Al deze stranden worden gekenmerkt om hun hoge kwaliteit zeewater. Met name langs de Adriatische kust zijn vrijwel alle stranden geschikt voor zwem- en tijdverdrijf. Daarnaast beschikt Kroatië ook over de Plitvice meren: het mooiste park van Kroatië.

Zon, zee, strand en Kroatië!

Een strand en Kroatië is volgens velen een 'match made in heaven'. We bespreken nog kort enkele absolute toppers van stranden in Kroatië:

  1. Biograd: Drazica beach
    Biograd wordt meer dan terecht gezien als absoluut kroonjuweel van het Kroatische strand. Het toeristische strand biedt ook de nodige sportmogelijkheden en ligt in het midden van de Kroatische kustlijn.
  2. Brac Island: Zlatni rat beach
    Het Zlatni beach, ook wel bekend als Golden Horn beach, ligt op het Brac Island en wordt gezien als één van de meest spraakmakende stranden. Het strand wordt namelijk gekenmerkt door haar unieke, tongvorm die de zee in steekt. Daarnaast kun je er terecht voor de nodige dosis aan toeristische activiteiten of neem deel aan een van de vele sportieve activiteiten die er plaatsvinden.
  3. Dubrovnik: Lokrum Island beach
    Het Lokrum eiland ligt bij de oude stad Dubrovnik en is bereikbaar met de taxiboot. Lokrum Island wordt met name gekenmerkt door haar excursies. Gezien het feit dat Lokrum Island gezien wordt als natuurgebied is het met name voor natuurliefhebbers een populaire plek.

Met het vliegtuig op vakantie? Lees onze tips om goedkoop te vliegen.

Een vakantie naar Kroatië is niet compleet zonder een bezoek aan een van de vele mooiste stranden in Kroatië. Bekijk ons aanbod vakantiehuizen in Kroatië of boek extra goedkoop middels ons aanbod last minute vakantiehuizen en aanbiedingen vakantiehuizen.

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte