Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Proef de voetbalsferen vanuit jouw vakantiehuisje in Polen

Proef de voetbalsferen vanuit jouw vakantiehuisje in Polen

Door: Lianne - Op: 16-05-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Het Europees Kampioenschap Voetbal 2012 staat voor de deur! Dit betekent gezamenlijk voetbal kijken en feesten. Polen en Oekraïne organiseren van 8 juni tot en met 1 juli het Europees Kampioenschap Voetbal. De loting voor het EK komende zomer heeft het Nederlands Elftal in een zware poule gebracht. Oranje moet het opnemen tegen Portugal, Duitsland en Denemarken. Maar niet getreurd, Nederland heeft voor hetere vuren gestaan. Bij de loting voor het EK 2008 kwam Nederland terecht in 'de poule des doods', met Roemenië, Italië en Frankrijk. Maar de angst bleek onterecht: al na twee wedstrijden heeft het Nederlands Elftal zich gekwalificeerd  naar de volgende ronde!

                    EK Voetbal 2012

Speelschema Nederlands Elftal

Het speelschema van het EK Voetbal is bekend. Nederland zal 09 juni hun eerste duel tegen Denemarken spelen. Op 13 juni mag Nederland het tegen ons buurland Duitsland opnemen. Ten slotte zal Nederland 17 juni de strijd aan gaan met Portugal. Deze wedstrijden zullen alle plaatsvinden in het Metalist stadion in Charkov (Oekraïne). Bekijk hier het complete speelschema voor het EK Voetbal 2012.

Vakantiehuisjes in de omgeving van de voetbalsteden

Ben jij een voetballiefhebber en wil jij optimaal ondergedompeld worden door de sfeer van het Europees Kampioenschap Voetbal 2012? Nergens zul je de voetbalsfeer beter beleven dan in Polen zelf! ZieZo Vakantiehuizen biedt diverse vakantiehuisjes aan in Polen. Zelfs in de plaatsen Gdansk en Poznan, waar het stadion Miejsk en het stadion PGE Arnea zijn gelegen, biedt ZieZo Vakantiehuizen appartementen aan. Wil je liever de drukte op zoeken wanneer jij dat wilt, kies dan voor een vakantiehuis in de omgeving van de voetbalsteden. Een vakantiehuisje in de regio Groot-Polen of Pommeren leent zich hier uitstekend voor.

Wees er snel bij want vakantiehuisjes in Polen zijn op dit moment razend populair.

Kortom, het voetbalseizoen kan beginnen! Hup hup Holland!

 

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte