X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Top 5 winter vakantielanden

Top 5 winter vakantielanden

Door: Nouschka - Op: 03-01-2013 - Gewijzigd: 10-04-2017
Ga jij deze winter nog genieten van de sneeuw en mooie pistes? Kies je voor een lekker actieve wintersport vakantie waar je helemaal geniet van prachtige sneeuw. Of ga je liever voor de warme zon om weer helemaal even tot rust te komen. Lees hier meer over de top 5 prachtige wintersport landen waar je deze winter naar toe kan gaan. En boek lastminute je vakantiehuis nog online!

Naast de bekende zonvakantie kiezen steeds meer mensen ervoor om lekker op vakantie te gaan naar schitterende skigebieden. De een gaat voor de rust, de ander voor de sportiviteit op de pistes en weer een andere gaat helemaal op in de welbekende aprés ski sferen. Inmiddels is er ook op de winterse vakantiehuizen markt een flinke groei doorgezet en is er behoefte aan schitterende, sfeervolle en functionele vakantiehuizen. Vele schitterende skipistes sieren Europese skilanden, maar wat zijn nu de leukste, beste en waar moet je geweest zijn? Wij hebben voor jou een top 5 opgesteld.

1. Oostenrijk

Het walhalla onder de skivakanties blijft ongetwijfeld Oostenrijk. Het skiland heeft enorm veel skigebieden met schitterende en uitdagende pistes en daarbij een bruisend aprés ski leven. Topbestemmingen in het Oostenrijkse skigebied zijn de Oostenrijkse Alpen, Tirol en Val Thorens. In al deze prachtige gebieden is tevens een breed aanbod te vinden aan mooie en knusse vakantiehuizen.

2. Zwitserland

Wie kent ze niet? De prachtige vakantiehuizen in de Zwitserse skigebieden Crans Montana, Saint Morritz en de Zwitserse Alpen. Allen bekend om het passende verblijf in een ideale omgeving waarbij de fanatieke wintersporter op nummer 1 staat, maar waar ook een bruisend aprés ski leven van toepassing is. Ga jij snowboarden of ga je liever de spannende Zwitserse pistes af met de ski's? Waar je ook voor kiest, je maakt je vakantie compleet in een schitterend vakantiehuis in Zwitserland.

3. Frankrijk

Voor vele staat Frankrijk bekend als een schitterend vakantieadres voor in de zomer, maar ook in de winter staat Frankrijk vakantieland paraat! De Franse wintersport gebieden staan bekend om haar vele mogelijkheden met schitterende vakantiehuizen voor zowel gezinnen, families, vriendengroepen en nog veel meer.

4. Duitsland

Ook Duitsland kan niet ontbreken in de top 5 landen als het gaat om een schitterende wintersport vakantie. Onze oosterburen hebben met het skigebied Winterberg een van de bekendste skigebieden van heel Europa tot haar beschikking. Daarnaast is alles bij de Duitsers uitstekend geregeld op gebied van aprés ski, vakantiehuizen en wintersporten. Ga je liever voor een ietwat kleiner skigebied dan Winterberg? Kies dan voor Sauerland, Feldberg of Oberstdorf!

5. Italië

Sinds dat de Olympische Winterspelen van 2006 plaats vonden in Italië, staan de Italiaanse wintersportgebieden op de kaart. Italië heeft met haar ruime keuzes aan skigebieden zoals het bekende Val Gardena, Val di Fiemme en Via Lattea. De laatste beschikt over ruim 400 kilometer aan uitdagende en afwisselende pistes in alle niveaus. Wintersport in Italië staat daarbij bekend om de zonnige kant van de vakantie en haar brede aanbod aan vakantieverblijven.

Maak een keuze uit een van de bovenstaande vakantiebestemming voor jou wintersport vakantie en boek vandaag nog je vakantiehuis waarmee je optimaal geniet van deze winter.

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte