• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Sauerland

Vakantiehuis in het Sauerland huren

De streek Sauerland ligt zeer centraal in Duitsland. Kenmerkend aan Sauerland zijn de meren, middelgebergtes, bosrijke gebieden, prachtige natuurgebieden en de groene hoogvlaktes. Deze streek is vooral geliefd bij kampeerders, wandelaars en fietsers. Maar in de omgeving zijn ook genoeg mogelijkheden om te mountainbiken, rodelen en tennissen. Er zijn zelfs klim mogelijkheden zowel outdoor als indoor in de klimhal. Huur een vakantiehuis in Sauerland en geniet van alle mogelijkheden die deze streek in Duitsland te bieden heeft!

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

9 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Sauerland

9 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Volop excursiemogelijkheden in Sauerland

Maar naast de prachtige natuur zijn er ook volop mogelijkheden om uitstapjes te maken vanuit je vakantiewoning of vakantiepark, zoals naar Lüdenscheid en de oude Hanzestad Brilon. Het plaatsje Bad Fredeburg ligt in het hart van het Sauerland. In Bad Fredeburg kun je prachtige druipsteengrotten, kastelen en pretparken bezoeken.

In de winter ski chalets te huur in Sauerland

De streek Sauerland biedt aan de alpineskiër, winterwandelaar en snowboarder ook wintersportmogelijkheden. In de wintermaanden zijn er 55 skiliften en circa 200 kilometer loipen. Mocht er niet genoeg sneeuw liggen dan helpen de sneeuwkanonnen de Moeder Natuur een  handje. Populaire wintersportgebieden in Sauerland, waar ook een groot aantal chalets liggen, zijn Winterberg, Altastenberg, Neuastenberg en Züschen. Je zult nu wel begrijpen dat een groot aantal Nederlanders hun vakantie in de zomer, winter, voorjaar of herfst in Sauerland doorbrengt.

De beste vakantiehuizen aanbiedingen in Sauerland

Bekijk bij ZieZo Vakantiehuizen online het aanbod van chalets en vakantiewoningen in de prachtige natuur van Sauerland.