X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Oostzee

Vakantiehuis aan de Oostzee huren

Een vakantiehuis huren aan de Oostzeekust in Duitsland betekent helemaal tot rust komen, uitwaaien op het strand en prachtige strandwandelingen maken. Dit stukje Duitsland ligt in het noordelijkste puntje van Duitsland. Een vakantiewoning aan zee in Duitsland zorgt voor onvergetelijke herinneringen bij wandelaars, fietsers, vissers en zeilers. Je kunt er voor kiezen om in een vakantiehuis direct aan strand te verblijven of in de prachtige natuur dicht bij zee. Het hoogtepunt van een vakantie aan de Oostzeekust is de Kieler Woche. Dit is een zomerfeest met veel muziek en markten in de stad. Zeilers kunnen ervoor kiezen om tijdens de Kieler Woche mee te doen aan een zeilwedstrijd.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

519 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Oostzee

519 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Een vakantiehuis aan strand biedt meer....

Vanuit je vakantiewoning aan zee heb je de mogelijkheid om verschillende havenstadjes te bezoeken zoals Lübeck, Flensburg en de grootste havenstad Kiel. Of maak vanuit je vakantiewoning aan zee een stedentripje naar Hamburg. Deze havenstad aan de Elbe staat bekend om de vele modehuizen, trendy appartementen, prachtige gerestaureerde pakhuizen. Altijd al eens Denemarken willen bezoeken? Dan is dit je kans. Denemarken is met de auto via het vasteland bereikbaar.

Bekijk bij ZieZo Vakantiehuizen het aanbod van vakantiewoningen aan zee en in de groene omgeving van Duitsland.