• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Eifel

Vakantiehuis in de Eifel huren

Tussen de gebergtes van Duitsland liggen de mooiste meren. Er liggen dan ook veel vulkaanmeren in de regio Eifel. Een bekend vulkaanmeer is de Laachermeer. Aan deze meren liggen vele vakantieverblijven: vakantiehuizen met zwembaden, bungalowparken en vakantieparken. Tijdens een weekendje weg of vakantie in de Eifel heb je de kans om de culturele erfgoederen te ontdekken die de Kelten en Romeinen hebben achtergelaten.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

47 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Eifel

47 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Uitstapje naar de oudste stad van Duitsland

Trier is een bekende stad in Duitsland en is tevens ook de oudste stad van Duitsland. De rijke geschiedenis van de Romeinen in Trier is goed terug te zien in de stad. Bezienswaardigheden in Trier zijn: het Romeins Amphitheater dat opgenomen is op de werelderfgoedlijst UNESCO, de Romeinse stadsmuur Porta Nigra dat gemaakt is van zandsteen en de dom St. Petersdom.

Wellness vakantie in de Eifel

In de regio Eifel kun je ook kiezen voor een ontspannen wellness vakantie in bijvoorbeeld het kuuroord Bad Münstereifel. Of blijf heerlijk in jouw vakantiehuisje in de Eifel en geniet van de rust in de natuur.

Vier jouw vakantie in de Eifel in een vakantiehuisje

ZieZo Vakantiehuizen biedt een gevarieerd aanbod vakantiehuizen en vakantieparken aan in de Eifel. Van kindvriendelijke vakantieparken tot luxe vakantieparken. Kortom, kies voor een vakantie in de Eifel en geniet optimaal van alles wat deze streek in Duitsland te bieden heeft!