X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Eifel

Vakantiehuis in de Eifel huren

Tussen de gebergtes van Duitsland liggen de mooiste meren. Er liggen dan ook veel vulkaanmeren in de regio Eifel. Een bekend vulkaanmeer is de Laachermeer. Aan deze meren liggen vele vakantieverblijven: vakantiehuizen met zwembaden, bungalowparken en vakantieparken. Tijdens een weekendje weg of vakantie in de Eifel heb je de kans om de culturele erfgoederen te ontdekken die de Kelten en Romeinen hebben achtergelaten.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

46 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Eifel

46 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Uitstapje naar de oudste stad van Duitsland

Trier is een bekende stad in Duitsland en is tevens ook de oudste stad van Duitsland. De rijke geschiedenis van de Romeinen in Trier is goed terug te zien in de stad. Bezienswaardigheden in Trier zijn: het Romeins Amphitheater dat opgenomen is op de werelderfgoedlijst UNESCO, de Romeinse stadsmuur Porta Nigra dat gemaakt is van zandsteen en de dom St. Petersdom.

Wellness vakantie in de Eifel

In de regio Eifel kun je ook kiezen voor een ontspannen wellness vakantie in bijvoorbeeld het kuuroord Bad Münstereifel. Of blijf heerlijk in jouw vakantiehuisje in de Eifel en geniet van de rust in de natuur.

Vier jouw vakantie in de Eifel in een vakantiehuisje

ZieZo Vakantiehuizen biedt een gevarieerd aanbod vakantiehuizen en vakantieparken aan in de Eifel. Van kindvriendelijke vakantieparken tot luxe vakantieparken. Kortom, kies voor een vakantie in de Eifel en geniet optimaal van alles wat deze streek in Duitsland te bieden heeft!