X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Lüneburger Heide

Vakantiehuis op de Lüneburger Heide huren

De Lüneburger Heide is een prachtig heide-en boslandschap in het noordoosten van Nedersaksen. Dit groot natuurgebied ligt tussen de grote steden Hamburg, Bremen en Hannover. Het landschap is zeer divers en bestaat uit gletsjers, zandvlakten, heidegebieden en bosgebieden. Lünenburger Heide is een prima vakantieplek als je heerlijk tot rust wilt komen in een vakantiehuis of op een vakantiepark.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

1 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Lüneburger Heide

1 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Activiteiten Lüneburger Heide

Ondanks de herbossing en het landbouwgebruik is het eigenaardige karakter van de Lüneburger Heide niet veranderd. Je zult versteld staan van de traditionele heideschapen fokkerijen en de imkers. De heidevlakten liggen in verschillende beschermde natuurgebieden zoals natuurpark Südheide en natuurpark Elbe-Darwehn. Huur een vakantiehuisje op de Lüneburger Heide en beleef de heidebloei feesten met de optochten. De rose-violet bloem tovert de heide om tot een prachtig paradijs. Dit spektakel trekt ongeveer duizenden bloemenliefhebbers.

Genieten van de prachtige rozerode glans over de bloeiende heide, hier kun je prachtige wandelingen maken langs pittoreske dorpjes, watermolens, landgoederen en stadjes. Naast ongerepte natuur met zeldzame planten, duinen en zwerfkeien kom je op de Lünenburger Heide in aanraking met een rijke geschiedenis en zeldzame liederen en klederdrachten. De hunebedden brengen je terug naar de steentijd en de historische steden naar de vroegere rijkdom. Het graf van de beroemde heidedichter Herm Löns bevindt zich in Tietlinger Walcholderhain. Kortom de Lüneburger Heide is een cultuurlandschap rijk aan prachtige natuur.

Vakantiehuis op de Lüneburgerheide in Duitsland

Een vakantiehuis op de Lüneburger Heide is een prima uitgangspunt voor je vakantie in Duitsland.
ZieZo Vakantiehuizen biedt prachtige vakantiewoningen op de Lüneburger Heide aan. Je hebt vanuit je vakantiehuisje alle vrijheid om de ongerepte natuur en de historische stadjes te verkennen.