X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Rijn - Moezel - Ahr - Lahn

Vakantiehuis aan de Rijn, Moezel, Ahr of Lahn huren

Soms hoef je niet eens zo lang te rijden om in een compleet andere landschap te komen! Zo ben je in een paar uur rijden in het fraaie Duitsland aangekomen waar de rivieren Rijn, Moesel, Ahr en Lahn stromen. De kleurrijke wijngaarden, de gezellige dorpjes, de glooiende heuvels en de bosrijke gebieden zijn maar enkele ingrediënten die je naar één van deze rivieren brengt. Het maakt niets uit op welke manier je de omgeving verkent, het kan per boot, per fiets of te voet.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

80 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Rijn - Moezel - Ahr - Lahn

80 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Rijndal, rivier van 1000 sagen en legenden

De Rijn mag zich met een lengte van 1233 kilometer de langste rivier van Europa noemen. Daarvan ligt 800 kilometer in de Duitsland. Het meest geliefde deel van de Rijn om op vakantie te gaan ligt tussen Düsseldorf en Rüdesheim, dit gedeelte wordt de 'Romantische Rijn' genoemd. Langs de Rijn liggen eeuwenoude romantische dorpjes en ontelbaar veel kastelen.

De grote hoeveelheid bezienswaardigheden in het Rijndal die voorkomen in sagen, mythen en zelfs in sprookjes vind je nergens anders in Europa. Vanuit je vakantiehuisje kun je een boottocht maken langs de prachtige burchten, gezellige stadjes en wijngaarden. Een uitstapje naar de steden Düsseldorf, Koblenz, Köln, Bonn en Rüdesheim zijn ook de moeite waard. Huur een vakantiehuisje in het Rijndal en combineer de prachtige natuur en de romantiek van dit stukje Duitsland met een ontspannen vakantie.

Vakantiehuis Moezel: wijn, natuurschoon, cultuur en geschiedenis

Een vakantiehuisje in het fraaie moezelgebied is razend populair. Tussen Trier en Koblenz stroomt de bochtige Moezel door een charmant wijnlandschap met groene steile hellingen. Werkelijk na elke bocht liggen sfeervolle stadjes en dorpjes met prachtige vakwerkhuizen en wijngaarden. De Moezel is wereldberoemd om zijn wijn, die geoogst wordt in de wijngaarden langs de steile rivierhellingen. Het romantische wijnlandschap hebben we te danken aan de Romeinen, zij zijn de grondleggers voor het oudste wijnlandschap. Elk dorpje heeft zijn eigen wijnfeest in een folkloristische sfeer. Gegarandeerd dat je tijdens een vakantie in de Moezel de regionale specialiteiten niet kunt weerstaan.

Vanuit je vakantiehuis aan de Moezel zul je de overblijfselen uit de Romeinse, Germaanse en Keltische tijd in de vallei ontdekken. De Burg Elz en Burg Cochem zijn een bezoek waard tijdens je vakantie aan de Moezel.

Ontspannen vakantie langs de rivier Ahr

De Ahr is een rivier in Duitsland met een totale lengte van ongeveer 86 kilometer. Daarvan stroomt ongeveer 68 kilometer in de regio Rijnland-Palts. De bron van de Ahr bevindt zich in het Eifelgebergte in Blankenheim. De Ahr stroomt door de dorpen Althenahr, Bad Neuenahr-Ahrweiler en Schuld. Het landschap is ongekend variërend. De bosrijke gebieden wisselen zich af met velden, weiden en veenlandschappen. Vakantiegangers vermaken zich uitstekend met een vakantiehuis aan de oevers van de vele meren en rivieren.

De schilderachtige dorpjes met vakwerkhuizen en historische stadjes lenen zich uitstekend voor uitstapjes of om een rood wijntje op terras te drinken. Een typisch vakwerkdorpje is Monschau. In het kuuroord Bad Neuenahr draait alles om lichamelijk welzijn. Een vakantiehuis aan de Ahr is ideaal om een vakantie te combineren met de wandelen, fietsen, ontspannen en uitstapjes maken.

Fietsvakantie langs de rivier Lahn

De Lahn is een rechterzijrivier van de Rijn met een lengte van 242 kilometer. De Lahn slingert onder andere langs de steden Netphen, Biedenkopf, Marburg, Diez, Nassau, Laurenburg en Lahnstein. De fietsroute langs de Lahn biedt voor de fietsers een afwisselend landschap met beboste hellingen en glooiende heuvels.

Maar niet alleen op het land kun je de vakantieregio verkennen, ook vanuit het water is er veel te zien. Bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om vanuit je vakantiehuisje te bezichtigen is het kasteel van Nassau in de gelijknamige stad en het barokke kasteel Oranienstein in de stad Diez. Neem rustig de tijd om kuurcomplexen te bezoeken in Bad Ems met zijn krachtige geneeskrachtige bron. Kortom, er is genoeg te beleven en te zien tijdens een vakantie aan de rivier Lahn.

Uitgebreid aanbod vakantiehuizen aan de rivieren Moezel, Rijn, Ahr en Lahn

Een vakantiehuisje aan de Moezel is de basis van een ontspannen vakantie of actieve vakantie in Duitsland. Het is ook aan te raden om de vakantiehuizen en vakantieparken te bekijken aan de rivieren Lahn, Ahr en Rijn. ZieZo Vakantiehuizen biedt een goede start voor een onvergetelijke vakantie in Duitsland.