• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Noordzee

Vakantiehuis aan de Noordzee huren

In de regio Noordzee heb je de keus om een vakantiehuis aan de kust te huren, op één van de zeven Oost-Friese eilanden of in het binnenland met de uitgestrekte natuur. Maar ook de Oost-Friese Waddeneilanden zijn ideaal voor een vakantiehuis aan strand.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

414 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Noordzee

414 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Leef je uit in Noord-Duitsland

In de omgeving van de Noordzee zijn er volop mogelijkheden om tijdens je vakantie in Duitsland actief bezig te kunnen zijn. Een spannende paardrijtocht, mountainbiken door de ongerepte natuur, kanoën op de stromende rivieren of toch liever een wellness weekend in één van de vele kuuroorden? De grootste binnenwater van de regio, oftewel Steinhuder See, is een waar paradijs voor watersporten. Vele vakantiegangers gaan dan ook hun gang op de surfplank of in de zeilboot. Het beschermde natuurgebied Lünenburger Heide is met een oppervlakte 230 vierkante kilometer het grootste aaneengesloten heideveld van West-Europa.

Maak dagtochten vanuit je vakantiehuis

Op zoek naar een nog grotere uitdaging? Maak vanuit je vakantiehuis een uitstapje naar het sensationele pretpark Heide-Park Soltau. Dit park is de trotse eigenaar van de grootste houten achtbaan ter wereld. Of maak een stedentrip naar één van de mooie steden Hannover, Oldenburg of Bremen. Kortom, een verblijf in een vakantiewoning aan zee bestaat uit keuzes maken!

ZieZo Vakantiehuizen biedt een uitgebreid assortiment vakantiehuizen aan strand in Noord-Duitsland!