X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Noordzee

Vakantiehuis aan de Noordzee huren

In de regio Noordzee heb je de keus om een vakantiehuis aan de kust te huren, op één van de zeven Oost-Friese eilanden of in het binnenland met de uitgestrekte natuur. Maar ook de Oost-Friese Waddeneilanden zijn ideaal voor een vakantiehuis aan strand.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

587 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Noordzee

587 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Leef je uit in Noord-Duitsland

In de omgeving van de Noordzee zijn er volop mogelijkheden om tijdens je vakantie in Duitsland actief bezig te kunnen zijn. Een spannende paardrijtocht, mountainbiken door de ongerepte natuur, kanoën op de stromende rivieren of toch liever een wellness weekend in één van de vele kuuroorden? De grootste binnenwater van de regio, oftewel Steinhuder See, is een waar paradijs voor watersporten. Vele vakantiegangers gaan dan ook hun gang op de surfplank of in de zeilboot. Het beschermde natuurgebied Lünenburger Heide is met een oppervlakte 230 vierkante kilometer het grootste aaneengesloten heideveld van West-Europa.

Maak dagtochten vanuit je vakantiehuis

Op zoek naar een nog grotere uitdaging? Maak vanuit je vakantiehuis een uitstapje naar het sensationele pretpark Heide-Park Soltau. Dit park is de trotse eigenaar van de grootste houten achtbaan ter wereld. Of maak een stedentrip naar één van de mooie steden Hannover, Oldenburg of Bremen. Kortom, een verblijf in een vakantiewoning aan zee bestaat uit keuzes maken!

ZieZo Vakantiehuizen biedt een uitgebreid assortiment vakantiehuizen aan strand in Noord-Duitsland!