• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Weserbergland

Vakantiehuis in het Weserbergland huren

Weserbergland is een populaire vakantie regio in Duitsland vanwege de glooiende heuvels, historische steden, kastelen, burchten en twee natuurparken. In de prachtige lanschappen liggen vakantiehuizen verschuild. Kies voor een vakantiehuis in de omgeving van een historische stad of voor een vakantiewoning in de groene natuur.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

18 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Weserbergland

18 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Wandelen en fietsen in Weserbergland

Weserbergland is een heerlijk fiets- en wandelgebied. Het Weserfietspad is zelfs de meest geliefde fietsroute in Duitsland. Maar ook een gebied om op vakantie met kinderen te gaan: dit is het gebied waar sprookjes werkelijkheid worden. Weserbergland beschikt over een prachtige wandelwegen. Wandelaars kunnen heerlijk wandelen door de bossen en langs beekjes.

Activiteiten in Weserbergland

De imponerende kastelen en burchten met een spannende geschiedenis nemen de wandelaars mee terug in de tijd. Indrukwekkende burchten en kastelen in het Weserbergerland zijn: Slot Corvey bij Höxter, burcht Polle, slot Bückenburg, Doornroosjekasteel Sababurg en Slot Hämelschenburg. Een scheepsvaart is een must voor elke vakantie in Weserbergland. Dit is overigens  prima te combineren met een fietstocht of wandeltocht tijdens een vakantie in Duitsland.

Breed aanbod vakantiehuizen Wesbergland Duitsland

ZieZo Vakantiehuizen biedt tal van mogelijkheden tot het huren van een vakantiehuis in Weserbergland. Dit stukje Duitsland biedt vakantiehuizen in de gevarieerde natuur. Dus wil je verblijven in een vakantiewoning in het romantische middelgebergte met haar zacht glooiende heuvels dan is ZieZo Vakantiehuizen een goed begin. Bekijk alle vakantiewoningen in Duitsland op ZieZo Vakantiehuizen.