• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Beierse Woud

Vakantiehuizen in het Beierse Woud

In het middelgebergte van de Duitse deelstaat Beieren ligt het Beierse woud, ook wel het groene dak van Europa genoemd. Met een vakantiewoning in het Beierse Woud bevind je je in één van de grootste en meest gehandhaafde gebieden. Door de hoge bergen kun je vanuit je vakantiehuis  optimaal gebruik maken van de pistes: skiën is er een bekend begrip. Bekijk snel het aanbod vakantiewoningen in het pittoreske Beierse Woud.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

105 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Beierse Woud

105 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten Beierse Woud

Zit je liever niet de hele dag in je vakantiewoning? In het Beierse woud kun je ruïnes van kastelen bezoeken, wandelen en fietsen in het nationale park en zelfs uitstapjes maken naar Tsjechië of Oostenrijk. Maak snel kennis met de prachtige natuur van het Beierse woud, de eeuwenoude tradities, ruïnes en het gastvrije volk. Beieren ligt niet ver van Nederland, maar bezorgt je het ultieme vakantiegevoel!

Vakantiewoningen in Beieren, Beierse Woud

Wij hebben een vakantiewoning in Beieren voor ieder budget. Of het nu gaat om kleine of grote vakantiewoningen, luxe of kindvriendelijke vakantieparken of een goedkoop appartement: bij ons vind je altijd een leuk vakantieadres in Beieren!