X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Beierse Woud

Vakantiehuizen in het Beierse Woud

In het middelgebergte van de Duitse deelstaat Beieren ligt het Beierse woud, ook wel het groene dak van Europa genoemd. Met een vakantiewoning in het Beierse Woud bevind je je in één van de grootste en meest gehandhaafde gebieden. Door de hoge bergen kun je vanuit je vakantiehuis  optimaal gebruik maken van de pistes: skiën is er een bekend begrip. Bekijk snel het aanbod vakantiewoningen in het pittoreske Beierse Woud.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

83 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Beierse Woud

83 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Vakantie activiteiten Beierse Woud

Zit je liever niet de hele dag in je vakantiewoning? In het Beierse woud kun je ruïnes van kastelen bezoeken, wandelen en fietsen in het nationale park en zelfs uitstapjes maken naar Tsjechië of Oostenrijk. Maak snel kennis met de prachtige natuur van het Beierse woud, de eeuwenoude tradities, ruïnes en het gastvrije volk. Beieren ligt niet ver van Nederland, maar bezorgt je het ultieme vakantiegevoel!

Vakantiewoningen in Beieren, Beierse Woud

Wij hebben een vakantiewoning in Beieren voor ieder budget. Of het nu gaat om kleine of grote vakantiewoningen, luxe of kindvriendelijke vakantieparken of een goedkoop appartement: bij ons vind je altijd een leuk vakantieadres in Beieren!