• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Bodensee

Vakantiehuis aan de Bodensee huren

De Bodensee, oftewel het Bodenmeer, is een meer in Midden-Europa. Het meer ligt in drie landen: Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Het meer ligt in Duitsland in de deelstaat Baden-Württemberg, in het zuiden. De Bodensee in Duitsland is een populair vakantiegebied. In de omgeving van de Bodensee liggen dan ook vele vakantieparken, bungalowparken en vakantiehuizen voor de vakantiegangers. Watersporters kunnen zich uitleven op de Bodensee, terwijl natuurliefhebbers zich kunnen vergapen aan de ongerepte natuur met begroeide heuvels en dichte bossen. Vier een vakantie in een vakantiehuis aan de Bodensee en proef de heerlijke sfeer van deze streek.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

14 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Bodensee

14 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Mediterraan vakantiehuis aan het water

Naast eindeloze wandelingen of fietstochten maken in de schitterende natuur van Duitsland, biedt de Bodensee ook ideale gelegenheden om te ontspannen aan de oevers van het meer. Ook de kinderen die van water en mooie natuur houden zullen zich uitstekend vermaken tijdens een vakantie aan de Bodensee. Dit gebied is uitermate geschikt voor watersporters. Zeilen, surfen, duiken en zwemmen, het is allemaal mogelijk vanaf een bungalowpark!

Bezienswaardigheden en activiteiten Bodensee, Duitsland

Vanuit een vakantiehuis aan de Bodensee kun je uitstapjes maken naar talrijke culturele bezienswaardigheden, zoals het historische rococoklooster in Birnau en het Altes Schloss, een mooi gesitueerde burcht. Op het meer varen talrijke veerboten en excursieboten zodat een uitstapje naar één van de nabijgelegen eilanden of naar interessante plaatsjes aan de overkant tot de mogelijkheden behoort.

De grootste steden in Duitsland aan het meer zijn Friedrichshafen en Konstanz. De oeverpromenades en tuinen zorgen voor een gemoedelijke sfeer in de stad Konstanz. De Domkerk is de belangrijkste bezienswaardigheid van Konstanz. De stad Friedrichshafen wordt ook wel de zeppelinstad genoemd. De typische attractie is dan ook de rondvluchten met de zeppelin. Een indrukwekkende panorama over de stad en de Alpen in Zwitserland en Oostenrijk kun je ervaren in de uitkijktoren aan de pier. Of maak een grensoverschrijdend uitstapje naar de stad Bregenz in Oostenrijk. Kortom, een bungalowpark of vakantiepark aan de Bodensee is een prima basis voor de mooiste uitstapjes in Duitsland.

Beleef een vakantie aan de Bodensee op een vakantiepark

Kies voor een vakantiepark of bungalowpark aan de Bodensee. dan zul je een geweldige vakantie beleven. In een vakantiehuis heb je alle comfort, privacy en gelegenheid om de omgeving beter te leren kennen. ZieZo Vakantiehuizen biedt kindvriendelijke vakantieparken, comfortabele vakantiehuizen en luxe bungalowparken in Duitsland voor een vriendelijke prijs.