X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Bodensee

Vakantiehuis aan de Bodensee huren

De Bodensee, oftewel het Bodenmeer, is een meer in Midden-Europa. Het meer ligt in drie landen: Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Het meer ligt in Duitsland in de deelstaat Baden-Württemberg, in het zuiden. De Bodensee in Duitsland is een populair vakantiegebied. In de omgeving van de Bodensee liggen dan ook vele vakantieparken, bungalowparken en vakantiehuizen voor de vakantiegangers. Watersporters kunnen zich uitleven op de Bodensee, terwijl natuurliefhebbers zich kunnen vergapen aan de ongerepte natuur met begroeide heuvels en dichte bossen. Vier een vakantie in een vakantiehuis aan de Bodensee en proef de heerlijke sfeer van deze streek.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

23 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Bodensee

23 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Mediterraan vakantiehuis aan het water

Naast eindeloze wandelingen of fietstochten maken in de schitterende natuur van Duitsland, biedt de Bodensee ook ideale gelegenheden om te ontspannen aan de oevers van het meer. Ook de kinderen die van water en mooie natuur houden zullen zich uitstekend vermaken tijdens een vakantie aan de Bodensee. Dit gebied is uitermate geschikt voor watersporters. Zeilen, surfen, duiken en zwemmen, het is allemaal mogelijk vanaf een bungalowpark!

Bezienswaardigheden en activiteiten Bodensee, Duitsland

Vanuit een vakantiehuis aan de Bodensee kun je uitstapjes maken naar talrijke culturele bezienswaardigheden, zoals het historische rococoklooster in Birnau en het Altes Schloss, een mooi gesitueerde burcht. Op het meer varen talrijke veerboten en excursieboten zodat een uitstapje naar één van de nabijgelegen eilanden of naar interessante plaatsjes aan de overkant tot de mogelijkheden behoort.

De grootste steden in Duitsland aan het meer zijn Friedrichshafen en Konstanz. De oeverpromenades en tuinen zorgen voor een gemoedelijke sfeer in de stad Konstanz. De Domkerk is de belangrijkste bezienswaardigheid van Konstanz. De stad Friedrichshafen wordt ook wel de zeppelinstad genoemd. De typische attractie is dan ook de rondvluchten met de zeppelin. Een indrukwekkende panorama over de stad en de Alpen in Zwitserland en Oostenrijk kun je ervaren in de uitkijktoren aan de pier. Of maak een grensoverschrijdend uitstapje naar de stad Bregenz in Oostenrijk. Kortom, een bungalowpark of vakantiepark aan de Bodensee is een prima basis voor de mooiste uitstapjes in Duitsland.

Beleef een vakantie aan de Bodensee op een vakantiepark

Kies voor een vakantiepark of bungalowpark aan de Bodensee. dan zul je een geweldige vakantie beleven. In een vakantiehuis heb je alle comfort, privacy en gelegenheid om de omgeving beter te leren kennen. ZieZo Vakantiehuizen biedt kindvriendelijke vakantieparken, comfortabele vakantiehuizen en luxe bungalowparken in Duitsland voor een vriendelijke prijs.