• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Duitsland | Zwarte Woud

Vakantiehuis in het Zwarte Woud huren

In het zuiden van Duitsland ligt de bosrijke regio het Zwarte Woud. Het Zwarte Woud is niet voor niets één van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Duitsland. Het Zwarte Woud kenmerkt zich door de typische Duitse tradities, de overweldigende natuur en de karakteristieke dorpjes. Er wordt zelfs beweerd dat het Zwarte Woud het bosrijkste gebied is van Duitsland. Een vakantiehuisje of vakantiepark in het Zwarte Woud is genieten van ongerepte landschappen, idyllische oorden en een gezond klimaat.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

134 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Zwarte Woud

134 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Natuur, sport en cultuur in het Zwarte Woud

Het Zwarte Woud is het bos waar de sprookjes van de gebroeders Grimm tot leven komen. De beboste heuvels, de uitgestrekte wijngaarden en de prachtige meren maken een wandelvakantie of fietsvakantie zeer aantrekkelijk in het Zwarte Woud. Ook de vele paden en wegen maken de mogelijkheden voor een actieve vakantie in dit stukje Duitsland oneindig. In het zuiden liggen kleurrijke wijngaarden met zoete druiven, een wijnproeverij is dan ook een echte aanrader.

Een vakantiewoning aan de meren Titsee en Schluchsee biedt oneindig veel vakantie mogelijkheden: heerlijk ontspannen aan het water of watersporten beoefenen zoals duiken en surfen. Water met een heilzame werking vind je in het kuuroord in Baden-Baden. Het Zwarte Woud is het hele jaar door een favoriete vakantiebestemming. Zelfs een wintersportvakantie is mogelijk op de hoogste top, de Feldberg van 1493 met hoog.

Bezienswaardigheden in het Zwarte Woud

Naast een afwisselend landschap zijn er vele overblijfselen uit de rijke geschiedenis te bewonderen zoals kerken, kastelen, kloosters en burchten. Een leuk uitstapje vanuit je vakantiehuisje is een tocht met de museumtrein. Deze trein voert je door het ongerepte landschap langs pittoreske dorpjes en stadjes. Tijdens een vakantie in het Zwarte Woud is een uitstapje met het hele gezin naar het grootste attractiepark van Duitsland, het Europa Park, een must. Dit attractiepark heeft meer dan 100 spectaculaire attracties en shows. Wist je trouwens dat de koekoeksklok uitgevonden is in het Zwarte Woud? Kortom, vanuit je vakantiehuis in het Zwarte Woud is er genoeg te beleven voor jong en oud.

Sprookjesachtige vakantiehuis aanbiedingen

Met een vakantiehuis in het Zwarte Woud maak je kennis met een kunstzinnig, cultureel en historisch gebied in Duitsland. Bij ZieZo Vakantiehuizen vind je het ideale vakantiehuisje om je vakantie met het hele gezin door te brengen in het Zwarte Woud. ZieZo Vakantiehuizen heeft de mooiste vakantiewoningen in het sprookjesachtig gebied Zwarte Woud geselecteerd, zowel vakantiehuisjes als vakantieparken aan de Titsee en Schluchsee.