X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Oostenrijk | Tirol

Vakantiehuis in Tirol huren

Tirol, zowel in de zomer als in de winter de ideale vakantiebestemming! Het is zelfs één van de populairste vakantiebestemmingen in Oostenrijk. Elk jaar vertrekken vele Nederlands naar Tirol om hier hun vakantie door te brengen. Tirol is zeer populair door de rust en de schitterende landschappen. Vele wandelaars trekken er dan ook op uit om de omgeving te verkennen. Maar actievelingen kunnen ook terecht in Tirol. De vele recreatiemogelijkheden en natuurlijk de wintersportfaciliteiten maken Tirol tot een sportieve streek.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

236 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Tirol

236 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Tirol, hét wintersportgebied in Oostenrijk

Dankzij het prachtige berglandschap is Tirol een geweldige winterbestemming; trotse bergtoppen, steile rotsen, gletsjers, bergmeren en schilderachtige dalen. Belangrijke wintersportplaatsen in Tirol zijn o.a. Gerlos, Ischgl, Serfaus, Sankt Anton, Lermoos, Mayrhofen, Sölden, Zell am Ziller en Sankt Johann in Tirol. In Tirol liggen wintersport chalets waar je met je vrienden, familie of collega's je wintersportvakantie kunt doorbrengen.

Stedentrip Innsbruck

Innsbruck is de hoofdstad van Tirol en tevens een van de mooiste steden van Oostenrijk. In vergelijking met andere steden is Innsbruck een kleine stad, dit zorgt voor een gemoedelijke en knusse sfeer in de stad. Bezienswaardigheden in Innsbruck zijn o.a. de keizerlijke Hofburg en Hofkirche, de oude binnenstad en de vele musea. Kortom, zowel in de zomer als in de winter is Tirol een levendig vakantiegebied!

Verhuur chalets en vakantiehuizen in Tirol

ZieZo Vakantiehuizen heeft in de winter een uitgebreid chalet aanbod; Ischgl, Gerlos, Sölden, Maryhofen en Serfaus. In de zomer zijn er prachtige vakantiehuizen in de berggebieden van Oostenrijk beschikbaar. Kortom, ZieZo Vakantiehuizen heeft een uitgebreid assortiment van ferienwohnungen in Tirol.