X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Oostenrijk | Karinthië

Vakantiehuis in Karinthië huren

Karinthië is de zuidelijkste regio in Oostenrijk. In het zuidwesten grenst deze regio aan Italië en in het zuidoosten aan Slovenië. Een vakantie in Karinthië biedt vele trekpleisters; hoge bergen, kristallen meren, sfeervolle pittoreske dorpjes en prachtige historische bezienswaardigheden. Wie sportief is zal zich snel laten verleiden tot een actieve bergwandeling in het imposante Alpen landschap, terwijl de cultuurliefhebbers niets liever willen dan een bezoek brengen aan het kasteel Hochosterwitz en het paleis Porcia Paleis.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

147 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Karinthië

147 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Ontdek Karinthië per fiets of te voet

De natuur in Karinthië is prachtig, er liggen dan ook in de omgeving ook prachtige vakantiehuizen. De bergtoppen bereiken een hoogte van 3000 meter. De prachtige flora en fauna, helderblauwe meren en de watervallen maken een wandeling of een fietstocht onvoorspelbaar. Maar niet alleen op het gebied van natuur heeft Karinthië veel te bieden, de Romeinen en Kelten hebben hun rijke geschiedenis hier achtergelaten. Ook kunstliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen want deze regio heeft de grootste rijkdom aan kunstschatten.

Wintersport in Oostenrijk

Bezoek vanuit je vakantiehuis de grootste steden van Karinthië, namelijk Klagenfurt en Villach. Een vakantiehuis aan de Wörthersee, Ossiacher Zee en de Millstätter See zijn zeer geliefd bij de vakantiegangers. Karinthië biedt ook veel mogelijkheden op het gebied van een wintersport vakantie. De skipistes bij de skigebieden Innerkrems en Mallnitz bereiken een hoogte van 2637 meter. Zowel beginners als gevorderden kunnen zich uitleven op de skipistes. In de wintersportgebieden liggen een groot aantal ski chalets waar je heerlijk in zult genieten tijdens een vakantie in Karinthië.

Vele vakantiehuis aanbiedingen in Karinthië

Wil je de natuur van Karinthië gaan ontdekken of op wintersportvakantie? Bekijk dan het aanbod van ski chalets en vakantiehuizen in Oostenrijk. Kortom, geniet van het prachtige weer, de schoonheden van de natuur en beleef de Romeinse geschiedenis in Karinthië!