• Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Oostenrijk | Salzburgerland

Vakantiehuis in Salzburgerland huren

Salzburgerland is een klein stukje paradijs op de wereld. Op het gebied van natuur heeft Salzburgerland alles te bieden; hoge bergen, kristallen meren, gezellige dorpjes en rijke steden. In het oosten wordt Salzburgerland omringd door de Alpen met de hoge bergtoppen en diepe dalen

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

18 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Salzburgerland

18 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Salzburgerland te voet of per fiets verkennen

Salzburgerland staat bekend om goede wandelroutes. Vakantiegangers die liever actief bezig willen zijn tijdens hun vakantie in Oostenrijk kunnen tijdens het mountainbiken het berglandschap verkennen. Echte natuurliefhebbers brengen een bezoek aan het gebied Salzkammergut, ten oosten van Salzburg. In Salzkammergut liggen verschillende meren: Attersee. Fuschlsee, Irrsee, Traunsee en Wolfgangsee. Rondom deze meren liggen diverse mooie vakantiehuizen. Deze meren bieden watersportmogelijkheden, maar ook de onderaardse ijsholen en de eeuwenoude zoutmijnen zijn kenmerken van het Salzkammergut. Salzkammergut is een waardevol cultuurlandschap dat dan ook niet voor niets opgenomen is in de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Stedentripje Salzburg

Een vakantiehuis in Salzburgland is genieten van de indrukwekkende geschiedenis en cultuur. Een bezoek aan de gelijknamige stad Salzburg is een must. De binnenstad is dé trekpleister van Salzburg, het staat dan ook vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In de binnenstad liggen indrukwekkende barokgebouwen, musea, kastelen en gezellige pleinen met veel terrassen.
De geboortestad van Mozart is Salzburg. Treed tijdens een bezoek aan het Mozart museum en zijn geboortehuis in de voetsporen van deze wereldberoemde componist.

Online het beste overzicht van vakantiehuizen in Oostenrijk

Boek online bij ZieZo Vakantiehuizen een prachtige vakantiehuis of chalet in de regio Salzburgerland. Optimaal genieten van de natuur, frisse lucht en historische erfgoederen in Oostenrijk.