X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Oostenrijk | Salzburgerland

Vakantiehuis in Salzburgerland huren

Salzburgerland is een klein stukje paradijs op de wereld. Op het gebied van natuur heeft Salzburgerland alles te bieden; hoge bergen, kristallen meren, gezellige dorpjes en rijke steden. In het oosten wordt Salzburgerland omringd door de Alpen met de hoge bergtoppen en diepe dalen

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

22 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Salzburgerland

22 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Salzburgerland te voet of per fiets verkennen

Salzburgerland staat bekend om goede wandelroutes. Vakantiegangers die liever actief bezig willen zijn tijdens hun vakantie in Oostenrijk kunnen tijdens het mountainbiken het berglandschap verkennen. Echte natuurliefhebbers brengen een bezoek aan het gebied Salzkammergut, ten oosten van Salzburg. In Salzkammergut liggen verschillende meren: Attersee. Fuschlsee, Irrsee, Traunsee en Wolfgangsee. Rondom deze meren liggen diverse mooie vakantiehuizen. Deze meren bieden watersportmogelijkheden, maar ook de onderaardse ijsholen en de eeuwenoude zoutmijnen zijn kenmerken van het Salzkammergut. Salzkammergut is een waardevol cultuurlandschap dat dan ook niet voor niets opgenomen is in de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Stedentripje Salzburg

Een vakantiehuis in Salzburgland is genieten van de indrukwekkende geschiedenis en cultuur. Een bezoek aan de gelijknamige stad Salzburg is een must. De binnenstad is dé trekpleister van Salzburg, het staat dan ook vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In de binnenstad liggen indrukwekkende barokgebouwen, musea, kastelen en gezellige pleinen met veel terrassen.
De geboortestad van Mozart is Salzburg. Treed tijdens een bezoek aan het Mozart museum en zijn geboortehuis in de voetsporen van deze wereldberoemde componist.

Online het beste overzicht van vakantiehuizen in Oostenrijk

Boek online bij ZieZo Vakantiehuizen een prachtige vakantiehuis of chalet in de regio Salzburgerland. Optimaal genieten van de natuur, frisse lucht en historische erfgoederen in Oostenrijk.