X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

  • Zorgeloos vakantiehuis huren
  • Uitgebreid aanbod vakantiehuizen
  • Veilig en snel online boeken
  • Uitstekende klantenservice
Vakantiehuis huren online | Oostenrijk | Wenen

Vakantiehuis in Wenen huren

Wenen is de hoofdstad van Oostenrijk en vormt een eigen deelstaat. De stad Wenen is een cultureel openluchtmuseum: indrukwekkende architectuur, talloze musea, uitstekende restaurants en volop winkels. Er valt zoveel te beleven in Wenen dat jij je geen moment hoeft te vervelen.

Wij zijn van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00uur telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-8771766

29 beschikbare vakantiehuizen gevonden in Wenen

29 beschikbare vakantiehuizen gevonden

Bezienswaardigheden in Wenen

Eeuwenlang hebben vorsten kunst verzameld, al deze mooie kunstschatten zijn ondergebracht in diverse musea. De stad Wenen is versiert met allerlei monumenten. Het bekendste monument is Schloss Schönbrunn. Dit prachtig paleis met hun sprookjesachtige tuinen staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Maar ook het paleis Belvedere en Hofburg zijn een must! Al deze bezienswaardigheden kun je in één keer bezichtigen in het kermisachtige pretpak Prater. Vanuit het bovenste punt van het reuzenrad heb je een prachtig uitzicht over Wenen.

Winkelen in Wenen

Als winkelliefhebber mag je de straden Am Graben en  Kohlmarkt niet missen. In deze straten liggen luxe, exclusieve en haute couture winkels. In de beroemde winkelstraat Mariahiliferstrasse liggen de meeste betaalbare warenhuizen. Uniek in Wenen is Strandbar Herrmann. Dit leuke strand aan de Donau geeft je tijdens een stedentrip Wenen toch nog een strandgevoel. Ben je de stadsdrukte even moe, dan kun je de rust opzoeken in de buitenwijken van Wenen.

Compleet aanbod appartementen en vakantiehuizen in Wenen

In de omgeving van Wenen zijn diverse vakantiewoningen te huur. Bekijk het gehele vakantiehuizen aanbod in Oostenrijk van ZieZo Vakantiehuizen.