X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantiehuis met zwembad

Vakantiehuis met zwembad

Door: Nick - Op: 20-03-2019
Breng jouw vakantie door in een vakantiehuis met privé zwembad. Optimaal genieten zonder last te hebben van andere vakantiegangers bij het zwembad, wie wilt dat nu niet? Bezoek het zonnige Spanje, Portugal, Italië of  Frankrijk waar de zon vaak schijnt en waar veel huizen zijn voorzien van een zwembad.

Een vakantiehuis met zwembad zoeken

Wie een vakantiehuis wilt boeken moet van tevoren enkele zaken duidelijk hebben om het zoeken makkelijker te maken, zo ga je voorbereid op reis.. Het aanbod is namelijk enorm en niet ieder huis sluit aan bij de behoefte van de huurders. Daarom doe je er goed aan om van tevoren te bepalen naar welk land je heen wilt, hoeveel personen er in de villa moeten verblijven en wat het budget is. Als je namelijk met deze criteria gaat filteren, wordt het aanbod al een stuk gerichter en zul je sneller een geschikt vakantiehuis met privé zwembad vinden. Bekijk daarom ook eens onze last minute vakantiehuizen en aanbiedingen vakantiehuizen.

Mogelijke bestemmingen

Wie voor een luxe vakantiehuis met zwembad gaat wilt zeer waarschijnlijk naar een warm land, anders heb je immers niks aan het zwembad. Populaire bestemmingen zijn dan ook Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië, Kroatië en Griekenland. Het aanbod in deze landen is groot en voor bijna ieder budget is er een huis te vinden dat aansluit op je wensen en behoeftes.

Spanje

Op zoek naar een vakantiehuis in Spanje? In Spanje vind je veel vakantiehuizen met zwembad. Geniet hier van het prachtige landschap, de mooie stranden en de heerlijke culinaire gerechten.

Portugal

Portugal is al jaren een populaire bestemming onder de vakantiegangers. Ook hier geniet je volop van de zon, zee en cultuur die het land te bieden heeft.

Frankrijk

Geniet in het rustige Frankrijk in een vakantiehuis met privé zwembad van een fles wijn. Ga erop uit in de omgeving en bezoek diverse prachtige steden.

Vakantie boeken

Er zijn jou al tal van vakantiegangers voorgegaan met het huren van een vakantiehuis met zwembad in het buitenland. De luxe en vrijheid die je hier ervaart is prettig voor jong en oud en dus zeker geschikt om te boeken met de familie of met een stel vrienden. Plezier gegarandeerd tijdens een zomervakantie in een vakantiehuis!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Amsterdam 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! Buitenhof De Leistert 11 personen / 6 kamers / 5 slaapkamers Aanbieding! Estrela do Vau - Private Apt. 6 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Rossella 3 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Grand Sud 6 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte