Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Vakantiehuizen op de Veluwe

Vakantiehuizen op de Veluwe

Door: Mieke Janssen - Op: 18-03-2015 - Gewijzigd: 06-04-2017
Na de barre en koude winter willen we met het lange Paasweekend wel weer eens een paar dagen eruit en genieten van het eerste lentezonnetje. Plekken als de Nederlandse kust en de Veluwe lenen zich met de prachtige natuur hier uitstekend voor. Paaseieren zoeken aan het strand of in het bos en ze later in de luxe bungalow heerlijk opsnoepen. Zo hoort Pasen te zijn!

De lente gaat nu écht bijna beginnen en wanneer het zonnetje eenmaal is doorgebroken, is Pasen de eerste keer dat we weer eens allemaal een lang weekend vrij hebben. In het extra lange Paasweekend is het eigenlijk geen optie meer om thuis te blijven. Paaseieren verven, snoepen van de chocolade paashaas en gewoon genieten van de lente, ervaar het eens op de Veluwe of aan de Nederlandse kust.

Met Pasen een vakantiehuis op de Veluwe

Op de Veluwe liggen veel bungalowparken en hotels die met Pasen speciale aanbiedingen en aantrekkelijke paasacties hebben. Ze zijn er daar van op de hoogte dat mensen met de eerste zonnestralen het liefst meteen de natuur ingaan en Pasen is daar natuurlijk een uitstekende gelegenheid voor. Maar willen je kinderen ook wel eens iets anders dan wandelen en genieten van de Veluwse bossen? Veel attractieparken gaan weer voor het eerst open met het Paasweekend. Op de Veluwe zijn attractieparken Apenheul, Burgers' Zoo, en amusementspark Tivoli erg succesvol. Wanneer je ervoor kiest om een weekend weg te gaan met Pasen hoeven je kinderen zich dus absoluut niet te vervelen! Wie wil er nu geen paaseieren zoeken in de bosrijke Veluwe?

Pasen aan de Nederlandse kust

Natuurlijk is het niet alleen mooi in het groene oosten met het Paasweekend. Het westen van Nederland heeft ook pareltjes wat de natuur betreft. Aan de Egmondse kust kun je heerlijk uitwaaien en genieten van het eerste zonnetje in een strandtentje. Als je in de paassferen wilt blijven, kun je natuurlijk ook samen met je kinderen in het tuintje van je bungalow de paaseieren verven. Dat is pas genieten! Zie jij jullie al smullen van die uitgebreide paasbrunch in een luxe bungalow aan de Nederlandse kust?

Meer nieuwtjes over de beste vakantieplekken? Hou dan onze facebook in de gaten!

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Vrijrijck de Heivlinder 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Type A 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! Het Wieskamp 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! DroomPark Hooge Veluwe 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Aanbieding! DroomPark Hooge Veluwe 4 personen / 3 kamers / 2 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte