X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Wellness vakantiehuis: lekker tot rust komen!

Wellness vakantiehuis: lekker tot rust komen!

Door: Vakantiehuis Huren Online - Op: 07-05-2019
Iedereen heeft het wel eens nodig om even goed tot rust te komen. Wat is een betere manier dan een weekendje weg of vakantie om te gaan genieten in een wellness vakantiehuisje? Dit kan ook gewoon als vakantie in eigen land. In deze blog hebben we wat tips en bestemmingen voor je zodat jij even goed kan genieten in een wellness huisje!

Vakantie in Oostenrijk

Lekker genieten in Oostenrijk: wie wil dat nou niet. Oostenrijk heeft erg veel mogelijkheden en wordt zowel in de zomer als in de winter druk bezocht. Oostenrijk staat vooral bekend als een vakantiebestemming waar je lekker sportief kan zijn, vooral onder de wintersporters. Het Alpenland bestaat uit prachtige gebergtes, watervallen, kloven, sneeuwwitte bergtoppen en grote gletsjers. En het prachtige uitzicht natuurlijk! Maar naast deze mooie omgeving heeft Oostenrijk ook een groot aanbod om jouw vakantie tot een luxe wellness vakantie te maken. Wil jij graag Oostenrijk verkennen en tegelijkertijd lekker tot rust komen in een wellness huisje? Bij Vakantiehuis Huren Online hebben we een groot aanbod om een vakantiehuis in Oostenrijk te huren die voldoen aan jouw wensen omtrent wellness faciliteiten. Bekijk het brede aanbod aan wellness vakantiehuizen op onze website.
 

Wellness vakantiehuis in Nederland

Ook in ons eigen land kun je lekker een weekendje weg of op vakantie gaan. Ook steeds meer mensen van buitenaf zoeken ons kleine kikkerlandje op. Ons land heeft mooie stranden, brede rivieren, historische steden en veel natuur. Je kunt er wandelen op de Veluwe of fietsen door de duinen. Of ga je liever de vele tradities verkennen in Nederland? Er is in ieder geval genoeg keuze in ons kleine landje. Ook met een vakantie in eigen land kun je heerlijk tot rust komen met het brede aanbod aan wellness. Vaak zijn dit de luxe vakantiehuizen. Door het hele land zijn er verschillende plekken waar dit kan. Lekker naar de sauna of houd je meer van een massage? Het kan allemaal. Kies je voor een wellness vakantiehuis? Dan kun je lekker met de familie genieten zonder dat je gestoord wordt. Bij Vakantiehuis Huren Online vind je zeker een locatie waar jij lekker tot rust kunt komen in een wellness huis bij jou in de buurt!
Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte