X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Wintersport in Oostenrijk

Wintersport in Oostenrijk

Door: Michel - Op: 20-11-2019 - Gewijzigd: 28-11-2019
Oostenrijk is voor veel Nederlanders een zeer populaire wintersportbestemming om hun wintersportvakantie door te brengen. De combinatie van veel winterse gezelligheid en prachtige skigebieden zorgen iedere keer weer voor een geslaagde wintersportvakantie. Reis jij met een groot reisgezelschap af naar Oostenrijk om je wintersportvakantie te vieren? Kies dan voor een chalet! In de meeste gevallen is het huren van een chalet een stuk voordeliger dan het huren van losse hotelkamers in de wintersportperiode in Oostenrijk.  

Waarom een chalet huren?

Op wintersport gaan in Oostenrijk is veel meer dan sporten alleen. Je wilt een verblijfplaats die jouw wintersportvakantie onvergetelijk zal maken én een verblijf die ruimte biedt voor al jouw favoriete reisgezelschap: vrienden, familie, collega's en/of teamgenoten. Een chalet huur je af samen met een groot reisgezelschap. Doordat je de totaalprijs kunt delen door het aantal personen die mee reizen op wintersportvakantie zal de prijs per persoon een stuk betaalbaarder worden in vergelijking met het kiezen van een andere verblijfvorm in Oostenrijk. Niet alleen de voordelige prijs van het huren van een chalet is een reden om vandaag nog te boeken, er zijn er nog veel meer redenen...

Privacy die een eigen chalet biedt

Het huren van een chalet tijdens je skivakantie in Oostenrijk brengt de heerlijke term: privacy met zich mee. In een chalet kun je samen met je reisgezelschap genieten van je welverdiende privacy en onafhankelijkheid. Dit betekent dat je kunt doen en laten wat je wilt zonder dat er tijdstippen aan verbonden zijn of iemand je op de vingers kijkt. Iedere behoefte op ieder tijdstip is mogelijk: wil jij om 03:00 uur 's nachts nog een gezelschapsspelletje doen onder het genot van een hapje en een drankje? Dat is geen probleem wanneer je verblijft in een chalet.

Vlak bij de piste: SKI-IN, SKI-OUT chalets

Chalets zijn door wintersporters geliefd door hun gunstige ligging in de skigebieden van Oostenrijk. Dit komt doordat de vakantieverblijven speciaal gebouwd zijn voor de wintersporters. Er zijn speciale SKI-IN, SKI-OUT chalets die tot maximaal 300 meter van de skilift verwijder zijn. Dit betekent dat je bijna vanuit je eigen chalet direct op de skilatten kan! Je vind enkele van zulke chalets in ons aanbod.

Bepaal je eigen luxe

Je bent immer de gehele dag actief op wintersportvakantie, maar ontspanning en verwennerij horen niet voor niets bij het woord: vakantie. Geniet van een warme, stijlvolle open haard, sauna én eigen bubbelbad. Bepaal naar je eigen wensen en behoefte hoe luxe jij jouw wintersportvakantie in Oostenrijk wilt maken.

Naast de ruime keuze in extra luxe faciliteiten, kun je nog een stapje verder gaan en kiezen voor een chalet met catering. Het chalet personeel verzorgd het ontbijt, de tussendoortjes, de lunch én een driegangendiner. Je kunt zelfs kiezen voor een extra drankenpakket: hierdoor zijn niet alleen alle maaltijden inbegrepen in het totaal bedrag, maar ook de drankjes (bier, wijn, fris, sapjes, koffie en thee). Het verblijf in een chalet met de luxe van catering is razend populair. Zorg dat je niet te lang wacht met het boeken om je wintersport vakantie in Oostenrijk vast te leggen!

Winterwonderland

Je beleeft de unieke wintersportsfeer doordat de meeste chalets traditioneel ingericht zijn: de houten vloeren, de warme open haard, de sauna en nog veel meer. Fonduen met het hele reisgezelschap onder het besneeuwde dak van je eigen chalet, heb jij er al zin in?

Wees er snel bij en boek de wintersport chalet in Oostenrijk die aan al jouw wensen voldoet. Ben jij benieuwd de de Oostenrijkse skigebieden met de meeste sneeuwzekerheid? Lees dan ons artikel over sneeuwzekere skigebieden in Oostenrijk!

Ook wanneer je een beginnende wintersporter bent kan het huren van een chalet perfect bij jouw eerste wintersportvakantie passen. Met deze tips van Vakantie Huis Huren Online kun jij op een voordelige manier ontdekken of jij een echte wintersporter bent!

 

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Chalet Mopani 10 personen / 6 kamers / 5 slaapkamers Aanbieding! Barbara (WIL612) 10 personen / 6 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! Marella 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! Les Falaises 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Aanbieding! Les Ecureuils 8 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte