Wintersport in Oostenrijk

Door: Michel - Op: 20-11-2019 - Gewijzigd: 28-11-2019
Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Wintersport in Oostenrijk
Oostenrijk is voor veel Nederlanders een zeer populaire wintersportbestemming om hun wintersportvakantie door te brengen. De combinatie van veel winterse gezelligheid en prachtige skigebieden zorgen iedere keer weer voor een geslaagde wintersportvakantie. Reis jij met een groot reisgezelschap af naar Oostenrijk om je wintersportvakantie te vieren? Kies dan voor een chalet! In de meeste gevallen is het huren van een chalet een stuk voordeliger dan het huren van losse hotelkamers in de wintersportperiode in Oostenrijk.  

Waarom een chalet huren?

Op wintersport gaan in Oostenrijk is veel meer dan sporten alleen. Je wilt een verblijfplaats die jouw wintersportvakantie onvergetelijk zal maken én een verblijf die ruimte biedt voor al jouw favoriete reisgezelschap: vrienden, familie, collega's en/of teamgenoten. Een chalet huur je af samen met een groot reisgezelschap. Doordat je de totaalprijs kunt delen door het aantal personen die mee reizen op wintersportvakantie zal de prijs per persoon een stuk betaalbaarder worden in vergelijking met het kiezen van een andere verblijfvorm in Oostenrijk. Niet alleen de voordelige prijs van het huren van een chalet is een reden om vandaag nog te boeken, er zijn er nog veel meer redenen...

Privacy die een eigen chalet biedt

Het huren van een chalet tijdens je skivakantie in Oostenrijk brengt de heerlijke term: privacy met zich mee. In een chalet kun je samen met je reisgezelschap genieten van je welverdiende privacy en onafhankelijkheid. Dit betekent dat je kunt doen en laten wat je wilt zonder dat er tijdstippen aan verbonden zijn of iemand je op de vingers kijkt. Iedere behoefte op ieder tijdstip is mogelijk: wil jij om 03:00 uur 's nachts nog een gezelschapsspelletje doen onder het genot van een hapje en een drankje? Dat is geen probleem wanneer je verblijft in een chalet.

Vlak bij de piste: SKI-IN, SKI-OUT chalets

Chalets zijn door wintersporters geliefd door hun gunstige ligging in de skigebieden van Oostenrijk. Dit komt doordat de vakantieverblijven speciaal gebouwd zijn voor de wintersporters. Er zijn speciale SKI-IN, SKI-OUT chalets die tot maximaal 300 meter van de skilift verwijder zijn. Dit betekent dat je bijna vanuit je eigen chalet direct op de skilatten kan! Je vind enkele van zulke chalets in ons aanbod.

Bepaal je eigen luxe

Je bent immer de gehele dag actief op wintersportvakantie, maar ontspanning en verwennerij horen niet voor niets bij het woord: vakantie. Geniet van een warme, stijlvolle open haard, sauna én eigen bubbelbad. Bepaal naar je eigen wensen en behoefte hoe luxe jij jouw wintersportvakantie in Oostenrijk wilt maken.

Naast de ruime keuze in extra luxe faciliteiten, kun je nog een stapje verder gaan en kiezen voor een chalet met catering. Het chalet personeel verzorgd het ontbijt, de tussendoortjes, de lunch én een driegangendiner. Je kunt zelfs kiezen voor een extra drankenpakket: hierdoor zijn niet alleen alle maaltijden inbegrepen in het totaal bedrag, maar ook de drankjes (bier, wijn, fris, sapjes, koffie en thee). Het verblijf in een chalet met de luxe van catering is razend populair. Zorg dat je niet te lang wacht met het boeken om je wintersport vakantie in Oostenrijk vast te leggen!

Winterwonderland

Je beleeft de unieke wintersportsfeer doordat de meeste chalets traditioneel ingericht zijn: de houten vloeren, de warme open haard, de sauna en nog veel meer. Fonduen met het hele reisgezelschap onder het besneeuwde dak van je eigen chalet, heb jij er al zin in?

Wees er snel bij en boek de wintersport chalet in Oostenrijk die aan al jouw wensen voldoet. Ben jij benieuwd de de Oostenrijkse skigebieden met de meeste sneeuwzekerheid? Lees dan ons artikel over sneeuwzekere skigebieden in Oostenrijk!

Ook wanneer je een beginnende wintersporter bent kan het huren van een chalet perfect bij jouw eerste wintersportvakantie passen. Met deze tips van Vakantie Huis Huren Online kun jij op een voordelige manier ontdekken of jij een echte wintersporter bent!

 

Top 5 vakantiehuizen Volgens onze specialisten Aanbieding! Spieglhof 14 personen / 10 kamers / 6 slaapkamers Aanbieding! Borleitenhof (MHO588) 21 personen / 9 kamers / 8 slaapkamers Aanbieding! Pfisterer (BRG150) 8 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Egger (ZAZ379) 8 personen / 4 kamers / 3 slaapkamers Aanbieding! Fredis Hütte (GBM300) 10 personen / 5 kamers / 4 slaapkamers Bekijk meer vakantiehuizen
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte