X Let op:
Wil je een vakantiehuisje boeken waarbij (een gedeelte van) de groep jonger dan 21 jaar is? Lees deze informatie eerst!
x BELANGRIJK | Vakantiehuis boeken voor jongeren: zo werkt het.

Volgens de Nederlandse wet mag je vanaf je 18de zelfstandig een boeking maken voor een vakantiehuis. Wanneer je jonger bent dan 18 jaar en je hebt toestemming van je ouders, mag je volgens de wet ook gewoon een vakantiehuisje boeken. Sommige vakantiehuizen / vakantieparken staan echter slechts beperkt of geen groepen jongeren toe. Of jongeren zijn toegestaan, kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de periode waarin jullie willen boeken, de grootte van de groep en de leeftijd van de oudste & jongste vakantieganger.

Om die reden is het noodzakelijk om een aanvraag in te dienen wanneer één of meerdere deelnemers van de groep jonger dan 21 jaar zijn.

De boekingsaanvraag gaat als volgt in zijn werk:

- Zoek naar een geschikt huisje op vakantiehuishurenonline.nl;
- Scroll naar de boekingskalender (beneden aan de pagina) en selecteer de gewenste aankomstdatum;
- Selecteer vervolgens de gewenste verblijfduur;
- Klik nu op "Jongeren aanvraag". Je gaat nu naar een apart formulier;
- Vul het formulier in en verstuur de aanvraag.

Na ontvangst van dit formulier gaan wij bij onze partners ter plaatse navragen of jullie boeking is toegestaan. Hierover zullen jullie dan per mail bericht ontvangen.

Vakantiehuis huren online | Vakantie nieuws | Bereid je voor op de wintersport

Bereid je voor op de wintersport

Door: Ruud - Op: 28-11-2012 - Gewijzigd: 10-04-2017
Een wintersport vakantie is niet zomaar iets. Naast dat je op deze vakantie actief te werk gaat op de winterse bergen is er ook een zeer aantrekkelijk après ski leven. De vakantie is helemaal perfect wanneer je verblijft in een schitterend vakantiehuis, een vakantiehuis waar je kunt ontspannen, maar ook helemaal los kunt gaan en je eigen ding doen. Voordat je op vakantie gaat zul je echter voorbereid moeten zijn. Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent en aangepast bent op de lage temperatuur waarbij je jezelf wel in moet smeren tegen de sterke zonnestralen.

Een wintersport vakantie, ideaal voor de ontspanning waarbij je niet stil zult zitten. De vakantie in de wintermaanden is een vakantie met vele opties, kies jij voor een heerlijke skivakantie of bind je toch je voeten op een snowboard. Ook zijn de après ski mogelijkheden bij populaire wintersport bestemmingen zoals Oostenrijk en Zwitserland ruimschoots bekend. Het is duidelijk dat de wintersport zeer populair is en bol staat van de mogelijkheden, maar hoe bereid jij je voor op een dergelijke vakantie. Wat neem je mee, waar moet je op letten, welke bestemmingen zijn de toppers en waar verblijf je tijdens een wintersport vakantie, je komt het allemaal te weten zodat jij je goed kunt voorbereiden op de skivakantie.

Boek de juiste vakantie

Een passend land en regio voor de wintersport vinden is geen makkelijke opgave. De keus is zeer breed en naast de bekende bestemmingen Zwitserland en Oostenrijk, zijn er nog vele andere bestemmingen zoals Duitsland, Frankrijk, Polen en Andorra. Wanneer je gaat voor een pure skivakantie zijn alle opties reële mogelijkheden en kun je een top wintersport beleven. Franse skigebieden zoals La Plagne en Les Arcs zijn zeer populair, ook de Zwitserse gebieden Crans Montana Aminona en Flims zijn ongekend populair. Wanneer je gaat voor een combinatie tussen de sport en het après ski leven zijn de Oostenrijkse bestemmingen zeer populair. Wat te denken van een après skivakantie in Tirol, Mayrhofen of Sölden? Om bij te komen zijn de vakantiehuizen in Oostenrijk meer dan geschikt. Ook het Franse gebied Val Thorens is zeer in trek als het gaat om het après ski gebeuren.

Vertrek voorbereid

Zoals iedere vakantie is het ook bij de wintersport ongekend belangrijk dat je voorbereid van huis gaat. Zo is het natuurlijk vanzelfsprekend dat het in de skigebieden vrij koud is, pas hier je kleding op aan en wees hierop voorbereid. Ook is het van belang dat je rustig aan begint, een hele vakantie uitzitten met een blessure is zeer onwenselijk en verspilling van tijd en geld. Gebruik daarbij goed materiaal en smeer je goed in. Ondanks dat het zeer koud in deze gebieden is, is de zon zeer fel en kun je gemakkelijk verbranden. Voordat je vertrekt is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je de weg weet naar je vakantiehuis zodat jouw wintersport vakantie niet snel genoeg kan beginnen!

Deel deze pagina!
Like ons op facebook! En blijf op de hoogte